Κώστας Τσουρός – Πώς σχολίασε την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις Ευρωεκλογές: «Μας δυσκολεύεις λίγο...»

Η συνεργάτης του είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές του 2024, με το όνομα της Νόνης Δούνια να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο νόμος ορίζει πως για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, η υποψήφια θα πρέπει να κάνει περιορισμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις, κάτι που σημαίνει ότι θα σταματήσει να εμφανίζεται στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Κώστα Τσουρού.

Ο παρουσιαστής σχολίασε την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια μέσα από την εκπομπή του στο Mega, και δεν έκρυψε ότι θα την ήθελε για περισσότερο στο πλευρό του, αλλά τόνισε πως θα την στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια.

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός: «Άρα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή;» - Όλη η αλήθεια πίσω από την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το J2US

Ο Κώστας Τσουρός για την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια

«Μιας κι εχθές ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες, θέλω να σου πω Νόνη μου, ότι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα στους υποψηφίους για την Ευρωβουλή, ανεξαρτήτως κόμματος. Είσαι ένας έντιμος και ικανός άνθρωπος και ξέρω ότι έχεις και το ήθος που το ξέρουμε όλοι. Σημαντικό είναι να υπάρχουν τέτοιες υποψηφιότητες, για να βοηθήσουν τη χώρα μας αλλά και την Ευρώπη γενικότερα», είπε από την πλευρά του ο Κώστας Τσουρός.

«Με συγκινείς πάρα πολύ, είναι τιμητικό για εμένα να βρίσκομαι σε αυτό το ψηφοδέλτιο. Χαίρομαι πάρα πολύ και για την επιλογή σου προς το πρόσωπό μου φέτος. Εύχομαι να ήμουν αυτή που ήθελες να είμαι. Με συγκινείς, είναι πολύ σημαντικό και το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω και θα το πολεμήσω και χαίρομαι που πιστεύεις αυτά τα πράγματα για εμένα», απάντησε η Νόνη Δούνια στον παρουσιαστή της εκπομπής και συνεργάτη της.

«Όλοι μας είμαστε δίπλα σου. Εμάς μας δυσκολεύεις λίγο. Δεν μπορώ να μην το πω. Θα χρειαστεί να λείψεις για κάποιον καιρό, αλλά επειδή ξέρω πόσο το θέλεις, χαίρομαι πιο πολύ γι’ αυτό και σου εύχομαι τα καλύτερα» κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.