Ντόρα Μπακογιάννη: Ασορτί με την εγγονή της ανήμερα της γιορτής τους

«Ντόρα και Ντοράκι όπως πάντα!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/dorabakoyannis
Instagram/dorabakoyannis

Ονομαστική εορτή σήμερα για την Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς βαφτίστηκε Θεοδώρα. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους της ευχήθηκαν για τη γιορτή των Αγίων Θεοδώρων (23 Μαρτίου), και το έκανε δίπλα στην εγγονή της, κόρη της Αλεξίας Μπακογιάννη, που έχει πάρει το όνομά της.

«ΝΤΟΡΑ και ΝΤΟΡΑκι όπως πάντα!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ σε βίντεο μήνυμά της δήλωσε: «Από το Μαράθι μας η Ντόρα και εγώ σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας. Να είστε καλά. Και του χρόνου με υγεία»

Γιαγιά και εγγονή μάλιστα έκαναν μια ασορτί εμφάνιση για να ευχαριστήσουν μαζί τον κόσμο για τις ευχές του.

Δείτε επίσης: Ντόρα Μπακογιάννη: «Ό,τι και να πεις για την Σία, στο τέλος της ημέρας είναι...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την νύφη της, Κοσιώνη

Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει δηλώσει πως είναι η πιο trendy γιαγιά

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία πολύ μοντέρνα γιαγιά και προσπαθεί να ακολουθεί τα trends για να μπορεί να καταλαβαίνει τα εγγόνια της και να μιλά μαζί τους χωρίς να υπάρχουν κενά και "εμπόδια" ανάμεσά τους. Γι' αυτό αποφάσισε να κατεβάσει το Tik Tok και να δημιουργήσει λογαριασμό πριν από λίγους μήνες.

«Γειά σας, είμαι η Ντόρα, η πιο trendy γιαγιά του tik tok, όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Θα ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή. Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;», ανέφερε στην πρώτη της ανάρτηση, που έγινε viral.

H Ντόρα Μπακογιάννη έχει μοιραστεί στο παρελθόν διάφορα στιγμιότυπα με τα εγγόνια της, επτά στο σύνολο. «Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχω 7 εγγόνια αυτή τη στιγμή. Έχω 7 παιδιά που τα κακομαθαίνω. Τσακώνομαι συνήθως με την κόρη μου (Αλεξία) που θέλει να μου επιβάλει το φαΐ των παιδιών. Με τη νύφη μου (Σία Κοσιώνη) δεν τσακώνομαι. Κανονικότατη οικογένεια είμαστε», έχει δηλώσει σχετικά με την μεγάλη οικογένεια που απέκτησε.