Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Ντουμπάι

Θα περάσει εκεί το τριήμερο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μέρες χαλάρωσης για την Φαίη Σκορδά, τις οποίες είχε τόσο ανάγκη. Πρώτο και κατ' αποκλειστικότητα το youweekly.gr σας είχε μεταφέρει ότι η παρουσιάστρια άνοιξε τα φτερά της και έφυγε οικογενειακώς για το Ντουμπάι, λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Μαρτίου, μόλις δηλαδή τελείωσε και η εκπομπή της Fay's Time και απαλλάχθηκε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της για λίγο...

Πριν από λίγη ώρα, η Φαίη Σκορδά έκανε και τις πρώτες της αναρτήσεις από τον προορισμό που επέλεξε για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, απαθανατίζοντας τα μαγευτικά τοπία. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα για το Σαββατόβραδο και ένα διάσημο θέρετρο για μερικές στιγμές ξεκούρασης.

Δείτε τα στιγμιότυπα που ανέβασε πριν από λίγη ώρα η Φαίη Σκορδά από το Ντουμπάι:

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά - Αποκλειστικό: Το ξαφνικό ταξίδι της παρουσιάστριας μετά το τέλος της εκπομπής της!

Οι λεπτομέρειες του ταξιδιού της Φαίης Σκορδά

Είναι γεγονός πως οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες είναι ότι τόσο εκείνη όσο και η μαμά της, χρειαζόντουσαν να αλλάξουν παραστάσεις και να φύγουν λίγες μέρες μακριά από τα συνηθισμένα μετά το μεγάλο πένθος που βίωσαν με τον χαμό ενός πολυαγαπημένου τους προσώπου, του πατέρα της παρουσιάστριας, Δημήτρη Σκορδά. Η Φαίη είχε ήδη ετοιμάσει τα πράγματά της και δεν έχασε λεπτό, αμέσως μετά το κλείσιμο της εκπομπής της, πήγε κατευθείαν στο αεροδρόμιο όπου την περίμεναν η μητέρα της και οι γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης.

Η πρόσκληση από κοντινό της συγγενικό πρόσωπο, συγκεκριμένα ενός αγαπημένου της θείου, που ζει μόνιμα στο Ντουμπάι και δραστηριοποιείται εκεί επαγγελματικά, ήρθε σαν δώρο εξ ουρανού για εκείνη και «έδεσε» μια χαρά με την τριήμερη αργία της 25ης Μαρτίου που τα παιδιά της δεν θα έχουν σχολείο.

Η Φαίη Σκορδά θα επιστρέψει την Δευτέρα το απόγευμα στην Ελλάδα καθώς την Τρίτη 26/3 θα πρέπει να είναι πίσω στο πλατό της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ.