Ιφιγένεια Τζόλα: Στη Ρώμη για να παραλάβει το βραβείο της – Περήφανη η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς

Δείτε φωτογραφίες!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/ifigenia_tzola
instagram/ifigenia_tzola

Μεγάλες χαρές για την Ιφιγένεια Τζόλα, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα τα τελευταία χρόνια μέσα από τον ρόλο της ως «Βασιλική» από τη «Γη της Ελιάς». Πριν από ένα μήνα, η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός κέρδισε το πρώτο της βραβείο από τα Prisma Film Awards της Ρώμης, και ήρθε η ώρα να το παραλάβει. Γι' αυτό ταξίδεψε στην ιταλική πρωτεύουσα, μαζί με την αδερφή της Ρενέ και με αυτήν την αφορμή απαθανάτισε στιγμιότυπα από την τελετή και την διαμονή της εκεί.

Η Ιφιγένεια Τζόλα αναδείχτηκε Best Supporting Actress για τον ρόλο της στην ταινία «Song of Goats», του Andrzej Jakimowski. Πρόκειται για μία παραγωγή που έγινε σε συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Πολωνία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κέρδισε επίσης το βραβείο Best Original Score. Συγκεκριμένα η νεαρή ηθοποιός ερμήνευσε την Λένα στην εν λόγω ταινία.

Δείτε επίσης: Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό - Η ανάρτηση της Ιφιγένειας Τζόλα με την καλλονή αδελφή της

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Ιφιγένειας Τζόλα

«We did it “LENA” our first award!!! Thank you very much Rome, thank you very much romeprismafilmawards», ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, ποζάροντας μαζί με τα βραβεία.

Ιφιγένεια Τζόλα με βραβεία

Η Ιφιγένεια Τζόλα μοιράστηκε στιγμιότυπα και με την αγαπημένη αδερφή της. Με την Ρενέ μπορεί να μην είναι δίδυμες, αλλά με την πρώτη ματιά είναι λίγο δύσκολο να βρεις διαφορές ανάμεσά τους!

Ρενέ και Ιφιγένεια Τζόλα

Ακολουθήσαν και φωτογραφίες από τη διαμονή τους εκεί, καθώς με αφορμή τη σύντομη ανάπαυλα από τα γυρίσματα από τη Γη της Ελιάς, η Ιφιγένεια Τζόλα απολαμβάνει ορισμένες στιγμές ξεκούρασης μακριά από τη... Μάνη και τον χαρακτήρα της Βασιλικής που την έβαλε στην καρδιά χιλιάδων τηλεθεατών.

Ανάρτηση Ιφιγένεια Τζόλα
Ανάρτηση Ιφιγένεια Τζόλα

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που διακρίνεται σε διεθνές επίπεδο, αν και εντός συνόρων την έχουμε γνωρίσει από πολύ τρυφερή ηλικία, καθώς έχει ερμηνεύσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη ως παιδί, στη σειρά «Έχω ένα μυστικό», ενώ μαζί με την αδερφή της είχαν μοιραστεί σκηνές στη σειρά «Το Νησί».