Δημήτρης Πανόπουλος: Παραδέχεται ότι ήταν ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το «Καλύτερα δεν γίνεται»

Ο λόγος που τελικά παρέμεινε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Πανόπουλος: Παραδέχεται ότι ήταν ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το «Καλύτερα δεν γίνεται»

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» του ΣΚΑΪ και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φτάνει ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το «Καλύτερα δεν γίνεται» το περασμένο καλοκαίρι.

«Έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την επόμενη χρονιά και τι θα κάνει ο καθένας, που το θεωρώ ό,τι πιο αδιάφορο. Η πρόθεση μου είναι να κάτσω και να συζητήσω με την διοίκηση του σταθμού όταν έρθει η ώρα. Από εκεί και πέρα ό,τι περισσότερο πω ή ό,τι λιγότερο, δεν έχει κανένα νόημα».

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτσας ρώτησε τότε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δημήτρη Πανόπουλο να αποχωρεί από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με εκείνον να λέει χαρακτηριστικά: «Κοντά είναι στην πραγματικότητα αυτό, ναι. Είναι κοντά στην πραγματικότητα».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Πανόπουλος για Σωτήρη Τσαφούλια: «Aυτά που έλεγε με πονούσαν περισσότερο απ' όσο μπορεί να φανταστεί»

Για ποιο λόγο έμεινε τελικά ο Δημήτρης Πανόπουλος στο «Καλύτερα δεν γίνεται»

Όσον αφορά τους λόγους που τελικά παρέμεινε στο «Καλύτερα δεν γίνεται», ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν λακωνικός, δηλώνοντας: «Δεν θα πω πολλά γιατί ό,τι συμβαίνει σε τέτοιες συζητήσεις είναι καλό να μένει σε αυτές από σεβασμό προς τους συνομιλητές σου. Η παρέα και το γεγονός ότι είχαμε μπροστά μας χώρο και χρόνο να το κάνουμε και να δοκιμάσουμε κι άλλα πράγματα».

Κλείνοντας, απάντησε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο χώρο της ενημέρωσης, όπου βρισκόταν πριν μετακομίσει στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού. «Δεν φλερτάρω με την ενημέρωση. Η ενημέρωση υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα στη ζωή μου και αυτό μου αρέσει, δεν το κρύβω. Ανάμεσα σε μία ενημερωτική εκπομπή και μία ψυχαγωγική εκπομπή, θα επέλεγα την ενημερωτική, γιατί βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.