Δημήτρης Πανόπουλος για Σωτήρη Τσαφούλια: «Aυτά που έλεγε με πονούσαν περισσότερο απ' όσο μπορεί να φανταστεί»

Πώς σχολίασε την παρέμβαση του σκηνοθέτη στην εκπομπή τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Δημήτρης Πανόπουλος για Σωτήρη Τσαφούλια: «Aυτά που έλεγε με πονούσαν περισσότερο απ' όσο μπορεί να φανταστεί»

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την πρόσφατη παρέμβαση του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, καθώς και για την τραγωδία των Τεμπών και τον σατιρικό στίχο του Πάνου Βλάχου, που συνέδεσε εκείνος σε δηλώσεις του.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνουμε συζητήσεις για την εκπομπή, έχουμε ακριβώς 5 μήνες μπροστά μας, οπότε όλα στην ώρα τους. Η πρόθεση είναι να πάμε καλά τους επόμενους 5 μήνες», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια, και το γεγονός ότι αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πρόσωπό του, απάντησε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βάλω όρια σε κανέναν και δεν μου αρέσουν. Ίσα ίσα πιστεύω ότι οι παραγωγικές συζητήσεις γίνονται εκεί που υπάρχει αντίθεση. Αυτό που είπα εγώ, γιατί συμφωνούσα με τον κ. Τσαφούλια στα περισσότερα που είπε, και ως δημοσιογράφος μπορώ να πω ότι αυτά που έλεγε με πονούσαν πολύ περισσότερο από ότι ο ίδιος μπορεί να φανταστεί. Το γεγονός δηλαδή ότι υπάρχει μια τηλεόραση που τέτοια θέματα τα θίγει δύσκολα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σε μια αντιπαράθεση δύο ανθρώπων, αν κάποιος νομίζει ότι θίγεται ή προσβάλλεται, μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη, όπως κάθε Έλληνας πολίτης.

Δείτε επίσης: Πανόπουλος: «Εγώ καριέρα πάνω στο Survivor δεν πρόκειται να κάνω», Κωνσταντάρας: «Αυτό είναι πρόβλημα! Άντε φιλάκια» - Χαμός για την "επική μπούρδα"

Ο Δημήτρης Πανόπουλος συνέχισε: «Αν αυτό αποτελεί ρητορική μίσους στο συγκεκριμένο παράδειγμα και το αποφασίσει η δικαιοσύνη, στο μέλλον θα ξέρουμε ότι αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος να ακολουθηθεί χωρίς επιπτώσεις, χωρίς όμως να είμαι εγώ ο άνθρωπος που θα πω ότι ξεπερνάει τα όρια ο Βλάχος ή όποιος κάνει σάτιρα».

Ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολιάζει την τραγωδία των Τεμπών

«Από τη στιγμή που μπαίνει στη συζήτηση η τραγωδία των Τεμπών, όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία. Ως δημοσιογράφος δεν μπορώ να κάτσω να συζητήσω, ούτε για τα όρια της σάτιρας, ούτε για τίποτα αφού βάζουμε στο τραπέζι αυτό το θέμα. Σε μία τηλεόραση που υπάρχει τις μισές ώρες της ημέρας ζωντανό πρόγραμμα, είναι λογικό να υπάρχουν κι άλλα θέματα. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει με τίποτα το θέμα των Τεμπών να μείνει πίσω και δεν θα το κάνουμε ούτε εμείς. Δεν συνέκρινε ο κ. Τσαφούλιας, αυτό που έκανε ήταν να πει ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα από του Πάνου Βλάχου. Συμφωνώ, αλλά και στη ζωή δεν ασχολούμαστε μόνο με ένα πράγμα», κατέληξε ο Δημήτρης Πανόπουλος.