Αλέξης Κούγιας: Τα "έσπασε" στα μπουζούκια μέχρι το πρωί - Τον έλουζε με γαρύφαλλα ο Νίκος Οικονομόπουλος

Πρώτο τραπέζι πίστα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά και αριστερά)
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά και αριστερά)

Ο Αλέξης Κούγιας διατηρεί ένα σοβαρό προφίλ ως δικηγόρος, ωστόσο εκτός δικαστηρίου αλλά και τηλεοπτικών καμερών είναι πιο ανάλαφρος και ήρεμος. Αυτή του την πλευρά έδειξε διασκεδάζοντας στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος (δείτε εδώ την συγκινητική του εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών του).

Ο ποινικολόγος καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα και τραγουδούσε τα κομμάτια του επιτυχημένου καλλιτέχνη, ο οποίος τον "έλουζε" στα γαρύφαλλα με τα πανέρια να πέφτουν βροχή πάνω του και στο τραπέζι που καθόταν με την παρέα του. Το στιγμιότυπο αυτό κατάφερε να απαθανατίσει θαμώνας του μαγαζιού, το δημοσίευσε στο Tik Tok και έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Τα "έσπασε" ο Αλέξης Κούγιας στον Νίκο Οικονομόπουλο

Στο βίντεο φαίνονται, μάλιστα, οι δύο άντρες να δίνουν τα χέρια και αφού ο τραγουδιστής πήρε στα χέρια του το πανέρι με τα λουλούδια και τα πέταξε πάνω του, ο Αλέξης Κούγιας, έχοντας σηκωθεί όρθιος, του φώναξε κάτι.

Δείτε επίσης: Εύη Βατίδου: «Με εμένα μαμά και τον Αλέξη μπαμπά, έχουν...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά που απέκτησε με τον Κούγια

Το βαρύ του ζεϊμπέκικο στην πίστα του Νίκου Μακρόπουλου

Το βράδυ της Παρασκευής (1/4/23) πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να διασκεδάσουν στα μπουζούκια και να απολαύσουν τις αγαπημένους τους καλλιτέχνες πάνω στην σκηνή, να ερμηνεύουν επιτυχίες. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, έκανε διάλλειμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (δείτε εδώ τι έγινε στην δίκη της Πισπιρίγκου) και διάλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο Αλέξης Κούγιας, λοιπόν, μόλις μπήκε ένα τραγούδι θέλησε να χορέψει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Μια εμφάνιση του ποινικολόγου, που συζητήθηκε πολύ και εδώ και μερικές ώρες το βίντεο του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

@sdpchannel

#makropoulos #mpouzoukia #kougias #dance

♬ πρωτότυπος ήχος - sdpchannel