Μπέττυ Μαγγίρα: Νοσηλεύτηκε η κόρη της - «Είναι δύσκολες μέρες...»

Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής I Love ΣουΚου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: Νοσηλεύτηκε η κόρη της -  «Είναι δύσκολες μέρες...»

Η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου εμφανίστηκε ντυμένη στα μπλε στο πλατό της εκπομπής της, I Love ΣουΚου, στο κανάλι του ΑΝΤ1, και καλωσόρισε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της. Θέλησε να αναφερθεί στην μαθητική παρέλαση που πραγματοποιείται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και έτσι βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και για την κόρη της, η οποία πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της.

Όπως αποκάλυψε συγκεκριμένα, η μικρή της κόρη, Καλλινίκη, κόλλησε στρεπτόκοκκο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Έμεινε στην κλινική τέσσερα βράδια, ωστόσο πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της με την οικογένειά της, η οποία την φροντίζει κάθε λεπτό.

Δείτε επίσης: Με τουαλέτα γεμάτη στρας σε σπάνια εμφάνιση δίπλα στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη - Εκείνος με ζιβάγκο και κασκόλ

Η αποκάλυψη της Μπέττυς Μαγγίρα για τη νοσηλεία της κόρης της

«Εγώ θέλω να σας πω ότι χθες καταφέραμε και βγήκαμε αφού νοσηλευτήκαμε και κάναμε εισαγωγή. Είχα περιπέτειες με την μικρή μου κόρη. Ευτυχώς όλα είναι καλά. Στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλες τις μανάδες που ξημεροβραδιάζονται στα νοσοκομεία δίπλα στα παιδάκια τους. Είναι δύσκολες μέρες! Ακούς τα παιδάκια να βήχουν, τις μαμάδες να τα ηρεμούν και εκείνα να κλαίνε. Δύσκολα περνάμε εμείς οι μάνες. Από την Τρίτη το απόγευμα κάναμε εισαγωγή το απόγευμα και φύγαμε χθες το μεσημέρι μετά την εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και οι συνάδελφοί της της ευχήθηκαν περαστικά.

Δείτε επίσης: «Τα βρήκα σκούρα» - Η εξομολόγηση για το αδιέξοδο στον γάμο της με τον Δημήτρη Μάζη

Αυτά είναι τα δύο παιδιά της

Τα νησιά των Κυκλάδων έχουν αποτελέσει αγαπημένο προορισμό για τη Μπέττυ Μαγγίρα, το σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες, που έχουν φέρει στον κόσμο, Ελπινίκη και Αντριάνα

Η οικογένεια λοιπόν, το καλοκαίρι απόλαυσαν τα νερά από αγαπημένα τους νησιά στις όμορφες Κυκλάδες, που επισκέπτονται κάθε χρόνο (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος στο Open).

Ο λογαριασμός της Μπέττυ Μαγγίρα έχει γεμίσει με αναρτήσεις της από τη θάλασσα, τις κόρες της να παίζουν στην παραλία και φυσικά στιγμές αγάπης και απόλυτης ευτυχίας με τον καλό της, Δημήτρη Μάζη.