Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Οι φωτογραφίες με τον Γιάννη Νταλιάνη μετά την είδηση για τον χωρισμό τους - Αγκαλιασμένοι με κρασί στο χέρι

Τι έχει συμβεί τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η αγαπημένη Βασιλική του Σασμού, πριν από 18 χρόνια παντρεύτηκε τον Γιάννη Νταλιάνη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Όλο αυτό το διάστημα έζησαν υπέροχες στιγμές που θα θυμούνται για πάντα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως πέρασαν μία μεγάλη κρίση.

Η κρίση αυτή τους οδήγησε και στον χωρισμό. Μπορεί κανείς από τους δύο να μην το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα Real News το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τα παιδιά τους (δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ).

Φυσικά, για το καλό της δουλειάς τους, έχουν επιλέξει να παραμείνουν διακριτικοί, γι' αυτό και δεν έχουν σταματήσει να συνεργάζονται για την θεατρική παράσταση "Οι Τσέντσι" στη σκηνή "Ωμέγα" που παίζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Εκείνος στο συγκεκριμένο έργο πρωταγωνιστεί, ενώ έχει πραγματοποιήσει και την μετάφραση, και η ηθοποιός έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Οι φωτογραφίες της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Γιάννη Νταλιάνη μετά την είδηση χωρισμού

Πριν από κάποιες ώρες, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από εκεί, όπως και από τα παρασκήνια, από τις οποίες δεν λείπει ο Γιάννης Νταλιάνης (δείτε επίσης την ανάρτηση που έκανε όλο νόημα, μόλις έσκασαν τα νέα του χωρισμού).

Μαριλίτα Λαμπροπούλου Γιάννης Νταλιάνης ανάρτηση

Μαριλίτα Λαμπροπούλου Γιάννης Νταλιάνης κοινή φωτογραφία

Η πρώτη αντίδρασή του στις κάμερες για το διαζύγιο

Η κάμερα του Breakdfast at star εντόπισε τον ηθοποιό μετά την είδηση περί διαζυγίου με την πρώτη αντίδραση του Γιάννη Νταλιάνη να προβάλλεται το πρωί της Δευτέρας 11/3.

Ο ηθοποιός λοιπόν με ιδιαίτερη ευγένεια και χαμόγελο στα χείλη απάντησε διακριτικά στον δημοσιογράφο, που του έκανε μια ομολογουμένως δύσκολη ερώτηση. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση χωρισμού του.

«Δε θέλω να πω τίποτα. Όλα καλά, ευχαριστώ», αρκέστηκε να πει ο Γιάννης Νταλιάνης.