Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης: Παίρνουν διαζύγιο μετά από 17 χρόνια σχέσης;

Είναι μαζί από το 2007 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μαύρα σύννεφα χωρισμού φαίνεται να σκεπάζουν τον έγγαμο βίο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Γιάννη Νταλιάνη. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real News, το ζευγάρι έχει αποφασίσει από κοινού να πάρει διαζύγιο, έπειτα από 17 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, της Μαρίνας και της Έλλης. Πλέον οι κόρες αποτελούν και την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι το 2007 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Ίχνη», ενώ δύο χρόνια μετά αποφάσισαν να παντρευτούν. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Real News προϋπήρχε μία κρίση στη σχέση των δύο ηθοποιών, που δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστεί.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου Γιάννης Νταλιάνης

Προς το παρόν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης εξακολουθούν να συγκατοικούν, ενώ παράλληλα συνεργάζονται στην θεατρική παράσταση «Οι Τσέντσι» που έκανε πρεμιέρα απόψε (9/3) στο θέατρο «Ωμέγα». Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, κανένας από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την εν λόγω είδηση.

Δείτε επίσης: Νταλιάνης: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου - «Ήταν για να γίνει...»

Τι δήλωνε ο Γιάννης Νταλιάνης για την Μαριλίτα Λαμπροπούλου πριν από λίγους μήνες

Με αφορμή τη συγκλονιστική σκηνή στη σειρά Σασμός, στην κηδεία του Νικηφόρου (δείτε εδώ περισσότερα), όπου η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκλεψε την παράσταση, ο Γιάννης Νταλιάνης είχε τοποθετηθεί σχετικά.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου Γιάννης Νταλιάνης

«Η Μαριλίτα έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ συγκινητικά τα μηνύματα, που παίρνει από ανθρώπους, που έχουν βιώσει τέτοια θέματα, και κάπως έχει αυτό πέρα από την ερμηνεία της, που είναι πραγματικά πολύ βαθιά, και έρχεται στο σπίτι, και είναι σαν να έχει γυρίσει από πραγματική κηδεία, δεν είναι εύκολο αν μπεις μέσα σε τέτοια πράγματα δεν είναι να τα κάνεις εκ του ασφαλούς, γιατί ρισκάρεις συναισθήματα», δήλωνε μεταξύ άλλων.

Για να καταλήξει: «Είναι πολύ ενθαρρυντικά αυτά τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο. Μέσα από αυτό οι άνθρωποι που βίωσαν το ίδιο νιώθουν ότι κάπως λυτρώνονται κάπως το τραύμα τους, μοιράζεται το βάρος, απαλύνεται ο πόνος τους. Δεν είναι μόνοι τους στον κόσμο, είναι και άλλοι που έχουν χάσει κάποιον, κάτι».