Δημήτρης Μάλλιος - O νέος Dragon μιλάει πρώτη φορά για την καλλονή σύζυγό του: «Είναι το παν για εμένα»

Δεν κρύβει την αγάπη και τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/demetrimallios
Instagram/demetrimallios

Λένε πως πίσω από κάθε άντρα κρύβεται μία δυναμική γυναίκα, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του νέου Dragon από το Dragons' Den του ΑΝΤ1. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάλλιος, με αφορμή τη συμμετοχή του στο reality επιχειρηματικότητας, μίλησε στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη, όπου αναφέρθηκε στην οικογενειακή ευτυχία που βιώνει και στη σύζυγό του Μελίσσα, η οποία είναι CEO της εταιρείας Griffon Hospitality.

Ο ιδρυτής της Aeon Group, μετά από μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του επιχειρείν στην Αμερική, επέστρεψε οικογενειακώς στην Ελλάδα και δηλώνει πως θέλει να βοηθήσει στην επάνοδο της επιχειρηματικότητας.

Δείτε επίσης: Dragons' Den 22/3: «Μαρία, άσε και κανέναν άλλον να ολοκληρώσει! Σε παρακαλώ πολύ!» - Άφωνος ο Γιοχάη με τις τσιρίδες της Περγαντά στη Χατζηστεφανή

Ο Δημήτρης Μάλλιος για τη συμμετοχή του στο Dragons' Den Greece»

«Συμφώνησα να συμμετέχω στο "Dragons' Den Greece” για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα βιώνει μια αναγέννηση, στην οποία θέλω να συμμετέχω. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ταλαντούχων και εμπνευσμένων επιχειρηματιών, που χρειάζονται καθοδήγηση και βοήθεια. Δεύτερον, οι άνθρωποι στην Ελλάδα πρέπει να πιστέψουν ξανά ότι το να παίρνεις ρίσκα και να κυνηγάς ένα όνειρο είναι εφικτό και μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη στις αγορές και στην επενδυτική κοινότητα», λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μάλλιος.

Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια, στη Real Life, μετακόμισε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, την περίοδο της Covid-19 με την οικογένειά του να λατρεύει πλέον τη χώρα μας. «Εκτός από την οικογένεια, δεν νιώθω ότι μου λείπει τίποτα από τη ζωή μου στην Αμερική. Υπήρξαν πολλά πράγματα που έπρεπε να προσαρμόσουμε, όπως σε κάθε νέο μέρος, αλλά δεν θα άλλαζα με τίποτα! Έχω πάει σε πολλά μέρη στη ζωή μου και δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο μέρος να ζήσω, να μεγαλώσω οικογένεια ή να απολαύσω από την Ελλάδα. Και αν δεν με πιστεύετε, μπορείτε να ρωτήσετε τη γυναίκα και τα παιδιά μου!», δηλώνει ενθουσιασμένος ο Δημήτρης Μάλλιος.

«Χωρίς τη γυναίκα μου δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα»

Και τονίζει στη συνέχεια, αναφερόμενος στη σύζυγό του Μελίσσα: «Με τη γυναίκα μου έχουμε τον πιο ισχυρό και μοναδικό δεσμό. Δεν είμαστε μόνο σύζυγοι, αλλά και οι καλύτεροι φίλοι. Είναι το παν για μένα. Χωρίς αυτήν, δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα». Ο Δημήτρης Μάλλιος συμπλήρωσε επίσης πως «Τα παιδιά μου είναι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου. Και τα τέσσερα είναι τόσο μοναδικά και ξεχωριστά με τον δικό τους τρόπο και, παρ' όλα αυτά, είναι τόσο προφανές ότι είναι δικά μου. Είμαι πολύ ευλογημένος!».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδιά, τον 26χρονο Anthony Mallios, που ζει στην Αλαμπάμα και είναι Head of Administration του Aeon Group, τον 24χροvo Stephen Mallios, που ζει επίσης στην Αλαμπάμα και εργάζεται στον χώρο της καταναλωτικής λιανικής αγοράς, τον 18χρονο Christian Mallios, που ξεκίνησε την πρώτη του εταιρεία, Culture Inc, σε ηλικία 14 ετών, είναι εκκολαπτόμενος μουσικός παραγωγός/συγγραφέας και από τον Ιανουάριο είναι μαζί στον Ομιλο Aeon στην Ελλάδα, και τέλος στη 10χρονη Evangelia που είναι μαθήτρια στην Αθήνα και λατρεύει την τέχνη και το μπαλέτο.