Dragons' Den 22/3: «Μαρία, άσε και κανέναν άλλον να ολοκληρώσει! Σε παρακαλώ πολύ!» - Άφωνος ο Γιοχάη με τις τσιρίδες της Περγαντά στη Χατζηστεφανή

Το περιστατικό που την "έβγαλε από τα ρούχα της"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Dragons' Den 22/3: «Μαρία, άσε και κανέναν άλλον να ολοκληρώσει! Σε παρακαλώ πολύ!» - Άφωνος ο Γιοχάη με τις τσιρίδες της Περγαντά στη Χατζηστεφανή

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Dragons' Den στο κανάλι του ΑΝΤ1 και αυτό περιλαμβάνει πολλές συμφωνίες, αλλά και απογοητεύσεις. Υπήρξε, όμως, και μία στιγμή έντασης, με πρωταγωνιστές της Λιλή Περγαντά και την Μαρία Χατζηστεφανή, η οποία άφησε άλαλο τον Λέων Γιοχάη!

Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκαν στο πλατό οι Bring it back και οι Mystery Pot, οι οποίοι ασχολούνται με εφαρμογές που είναι ενάντια στην σπατάλη φαγητού στην εστίαση. Έκαναν την παρουσίασή τους, η οποία θύμισε καλλιστεία, και κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους "ράκους".

Οι φωνές της Λιλή Περγαντά στη Μαρία Χατζηστεφανή στο Dragons' Den

Η Μαρία Χατζηστεφανή πρώτη από όλους εξέφρασε το ενδιαφέρον της και, μάλιστα, από τον ενθουσιασμό της και την ένταση που είχε δημιουργηθεί εκείνη τη στιγμή, δεν κατάλαβε άρχισε να μιλά "πάνω" τους υπόλοιπους και έτσι ο Χάρης Βαφειάς, αλλά κυρίως η Λιλή Περγαντά τις φώναξαν για την βάλουν στην θέση της.

«Μαρία, άσε και κανέναν άλλον να ολοκληρώσει! Μαρία θα σε προλάβω! Μαρία! Σε παρακαλώ πολύ! Δώσε και σε κανέναν άλλο σειρά να ρωτήσει», της είπε χαρακτηριστικά η Λιλή Περγαντά.

Δείτε επίσης: Παναγιώτης Βασιλάκος: Από το The Bachelor στο Dragons' Den - Η συμφωνία που έκλεισε με δύο από τους επενδυτές

Ποια είναι η Λιλή Περγαντά

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον κανάλι του ΑΝΤ1, The 2night Show, ήταν η Λιλή Περγαντά, μία από τους "δράκους" τους Dragons' Den, του νέου επιχειρηματικού σόου που ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από ένα χρόνο.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε αναλυτικά για την καριέρα της, εξηγώντας όλα όσα πέρασε για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, τονίζοντας πως η διαδρομή αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη. Αντιθέτως, αντιμετώπισε πολύ αρνητισμό γύρω της και πολλοί προσπαθούσαν να τις γκρεμίσουν τα όνειρα, με την ίδια να έχει κάνει απίστευτες δουλειές για να μπορεί να στηρίξει τις επιθυμίες της.

«Τελείωσα το Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη ως χημικός γιατί δεν με κάλυπτε μόνο ένα πτυχίο. Έκανα ένα μάστερ στη χημεία τροφίμων και management. Δεν υπήρχε οικονομική βοήθεια από την οικογένειά μου. Δύσκολα χρόνια, καθάριζα και τουαλέτες αλλά τα κατάφερα!», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έζησα τρία χρόνια στο Λονδίνο, δούλεψα σε μία μεγάλη εταιρεία σαν χημικός και γύρισα πίσω γιατί με ήθελε η οικογένειά μου, αλλιώς θα ήμουν στέλεχος εκεί. Τι να κάνω στην Ελλάδα με δύο πτυχία; Με ρωτούσαν “εσύ είσαι χημικός ή μάνατζερ; Φύγε από δω”».