Μαρία Μάρκου - Η «γυναίκα με τα μαύρα» απ' το Chase αποκαλύπτει: «Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα καταφύγιο στον Χάρι Πότερ»

Δηλώνει ανοιχτή σε ακόμα έναν γάμο!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Μάρκου - Η «γυναίκα με τα μαύρα» απ' το Chase αποκαλύπτει: «Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα καταφύγιο στον Χάρι Πότερ»

H Μαρία Μάρκου, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «η γυναίκα με τα μαύρα» από το τηλεπαιχνίδι «The Chase», μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «I Love ΣουΚου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα για τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι του MEGA, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και τον ρόλο που παίζει το μαύρο χρώμα στη ζωή και στην γκαρνταρόμπα της.

«Το Chase μπήκε στη ζωή μου κάποια στιγμή τον Οκτώβριο του 2021, όταν έκανα αίτηση να συμμετάσχω ως παίκτρια. Τα πράγματα, όμως, πήραν μία άλλη τροπή, η παραγωγή μου ζήτησε να δει το βιογραφικό μου πιο εκτενώς και ξεκινήσαμε τη διαδικασία για να δοκιμαστώ ως chaser», είπε αρχικά η Μαρία Μάρκου,

Για να συμπληρώσει σε ό,τι αφορά την αναγνωρισιμότητα και τη συνεργασία με την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου: «Την πρώτη φορά που με αναγνώρισαν ήμουν στα διόδια, χτενισμένη και φτιαγμένη όπως η γυναίκα με τα μαύρα. Η συνεργασία μας με την Μαρία Μπεκατώρου είναι μαγική, ξεκουραστική και ασφαλής».

Δείτε επίσης: Μαρία Μάρκου: Οι δυο γάμοι, η υιοθεσία και ο θάνατο της που την "σημάδεψε" - Η ζωή της Chaser "Η γυναίκα με τα μαύρα"

Η πραγματική δουλειά της Μαρίας Μάρκου είναι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διευθύντρια Αγροτικής Πολιτικής, Τεκμηρίωσης και Διεθνών Σχέσεων, ενώ χαρακτήρισε το Chase ως το... χόμπι της, για το οποίο πάντα βρίσκει χρόνο.

Όσον αφορά το περιβόητο ψευδώνυμο «Η μυστηριώδης γυναίκα με τα μαύρα», αποκάλυψε: «Το ψευδώνυμο το επέλεξε η παραγωγή, και “τσίνισα» λίγο στην αρχή. Αλλά επειδή το μαύρο είναι ένα χρώμα που έχω φορέσει και εξακολουθώ να φοράω, το υποστηρίζω και τις πρωινές ώρες πλέον. Το μαύρο το φόρεσα και ως πενθούσα 5 χρόνια στη ζωή μου, ήταν λίγο βαριά στην αρχή».

Η Μαρία Μάρκου για την απώλεια του πατέρα της

«Έχασα τον πατέρα μου σε σχετικά μικρή ηλικία γύρω στα 25. Το περίμενα και δεν το περίμενα, γιατί η ελπίδα είναι κακό πράγμα, σου δίνει προσδοκίες που ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να έχεις. Έκλαψα πολύ αλλά σε μεταγενέστερο χρόνο. Τον “έχασα” από καρκίνο, δεν έπεσα ψυχολογικά τότε αλλά μετά. Διάβασα και τα 7 βιβλία του Χάρι Πότερ μετά, ήταν ένα φανταστικό καταφύγιο», δήλωσε αμέσως μετά η Μαρία Μάρκου για την απώλεια του πατέρα της.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους γάμους της και στην προσωπική της ζωή, όπου... δεν φαίνεται να φοράει μαύρα: «Έχω κάνει δύο γάμους, τον πρώτο στα 22 και ήταν από έρωτα, βαθιά εκτίμηση και αγάπη. Έκανα και έναν δεύτερο, δεν το μετάνιωσα. Εννοείται και θα κάνω τρίτο, μου δίνει το δικαίωμα η εκκλησία, και δεν έχω κάνει κανέναν θρησκευτικό! Καλά να ‘μαστε να παντρευόμαστε αυτούς που αγαπάμε. Είμαι πάρα πολύ καλά»