Ιζαμπέλλα Φούλοπ για Γιώργο Δερβίση: «Γνωριζόμαστε από παιδάκια, η σχέση μας προέκυψε ξαφνικά»

Τι αποκάλυψε για τον ρόλο της στο «Προξενιό της Ιουλίας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που συμμετέχει στη σειρά «Προξενιό της Ιουλίας», μίλησε για τον ρόλο της, που αρχικά ήταν διαφορετικός από αυτόν που την είδαμε, αλλά και για την σχέση της με τον Ολυμπιονίκη του Πόλο, Γιώργο Δερβίση, με τον οποίο ετοιμάζονται να παντρευτούν.

«Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από παιδάκια, ήταν φίλοι οι γονείς μας και οι παππούδες μας, δεν υπήρχε κάτι το ερωτικό στην ατμόσφαιρα. Κάναμε πολύ παρέα... αναγκαστικά, όπως κάνει με όλα τα παιδιά των φίλων των γονιών σου. Πριν από πέντε χρόνια προέκυψε η σχέση πολύ ξαφνικά. Για ένα διάστημα δεν βρισκόμαστε, στην εφηβεία απομακρυνθήκαμε, γιατί είχαμε τις δικές μας παρέες. Δεν είχαμε βρεθεί για πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Ιζαμπέλλα Φούλοπ.

Δείτε επίσης: Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Συγκινημένη στην ορκωμοσία του Γιώργου Δερβίση – Ο αρραβωνιαστικός της ορκίστηκε Έφεδρος Αξιωματικός

Και συμπλήρωσε αναφερόμενη στα προτερήματά του: «Έχει πολλά, και δεν το λέω επειδή είμαστε σύντροφοι. Πριν τον θαύμαζα, και τον θαυμάζω ως αθλητή, άνθρωπο και προσωπικότητα, πέρα από την επαγγελματική του πορεία. Είναι πολύ θετικός, πάντα θα βρει τη διάθεση να δει τα πράγματα από την καλή τους πλευρά. Έχει και πολύ έντονο χιούμορ»

Αποκαλύψεις από την Ιζαμπέλλα Φούλοπ για τον ρόλο της

Στην Ιζαμπέλλα Φούλοπ είχε προταθεί αρχικά ο ρόλος της Ζανέτ, τον οποίο ερμηνεύει πλέον η Τραϊάνα Ανανία. «Την τελευταία στιγμή με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει μία αλλαγή. Δεν ξέραμε πολλά για τον ρόλο της Δέσπως και με είχε πιάσει ένα άγχος, αλλά τελικά όλα έγιναν για καλό», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Με είχε προβληματίσει ότι δεν είχα περισσότερες προτάσεις μετά από τη Γη της Ελιάς, γιατί γενικά είμαι άνθρωπος αγχώδης, δυστυχώς. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι κάπως τα φέρνει η ζωή και έρχονται τα πράγματα όπως πρέπει»