Νάντια Μπουλέ: «Υπήρχαν γυναικολογικά ζητήματα και δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω παιδί»

«Δεν υπήρχε ούτε καν στο οπτικό μου πεδίο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: «Υπήρχαν γυναικολογικά ζητήματα και δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω παιδί»

Η Νάντια Μπουλέ ήταν η καλεσμένη μαμά της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό του παιδιού της και τις αλλαγές που έφερε αυτό στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, καθώς το χαρακτήρισε «δώρο».

«Πολλές φορές με ρωτάνε αν ήθελα να κάνω παιδί. Πραγματικά δεν το σκεφτόμουν αλλά αν το λες μόνος σου μπορεί και ο άλλος να μην το πολυπιστεύει», είπε αρχικά η Νάντια Μπουλέ και συνέχισε απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια Τζένη Θεωνά: «Μπορείς να επιβεβαιώσεις πως δεν υπήρχε ούτε καν στο οπτικό μου πεδίο αυτή η εξέλιξη».

Δείτε επίσης: Νάντια Μπουλέ: «Δεν το είχαμε προγραμματίσει, είχα νεύρα...» - Η απίστευτη αντίδρασή της όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της

Η αποκάλυψη της Νάντιας Μπουλέ για την εποχή πριν αποκτήσει παιδί

«Το κοιτούσα από απόσταση και δεν ήθελα πολύ να μπω σε αυτό. Νομίζω ότι κάπως “μαλάκωσα” όταν έκανε ο αδελφός μου το πρώτο του παιδάκι, που ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια όλο αυτό, μου φάνηκε πολύ χαριτωμένο το μωρό, αλλά και πάλι δεν το σκεφτόμουν, παρότι ήμουν σε μια σχέση για πολλά χρόνια και με έναν άνθρωπο που, αν σκεφτόμουν να κάνω με κάποιον οικογένεια, θα ήταν με αυτόν. Ούτε εκείνος το σκεφτόταν και όσες φορές είχε τύχει να συζητηθεί μεταξύ μας, αυτό δεν ήταν στο κεφάλι μας», δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η Νάντια Μπουλέ κατέληξε την τοποθέτησή της στο συγκεκριμένο ζήτημα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ευγνωμονώ το σύμπαν γι’ αυτό το δώρο. Κάπως ήρθε με έναν τρόπο λίγο αναπάντεχο και λίγο “εύκολο”, θα πω, ευτυχώς. Μιλώντας με πολλές γυναίκες του κύκλου μου, ήταν πολλές εκείνες που είχαν θέμα και είχα κι εγώ. Υπήρχαν γυναικολογικά ζητήματα τα οποία ήταν πολύ πιθανό να μου δημιουργήσουν θέμα και ήταν ένας ακόμα λόγος που δεν το είχα στο κεφάλι μου καθόλου, έλεγα “Σιγά, πώς θα προκύψει;”. Οπότε για ακόμα έναν λόγο είμαι τόσο ευγνώμων και γιατί όταν ήρθε πια αυτό το δώρο, έζησα μία τρομερή αλλαγή μέσα μου, αποκάλυψη!».