Αποστολία Ζώη: «Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν ένα ''παιδάκι'' στη συνεργασία μας στο θέατρο»

Τι δήλωσε για την απώλεια των γονιών της και του Βασίλη Καρρά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αποστολία Ζώη: «Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν ένα ''παιδάκι'' στη συνεργασία μας στο θέατρο»

Η Αποστολία Ζώη μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και στην Ελένη Μουστάκη για την απώλεια των γονιών της, το τραγούδι που της έγραψε ο Βασίλης Καρράς και την συνεργασία με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Σχετικά με την απώλεια των γονιών της δήλωσε μεταξύ άλλων με αναφορές στο νέο της τραγούδι: «Στους γονείς μου λέω “Δεν είσαι εδώ”. Έβλεπα αυτές τις μέρες φωτογραφίες τους και μου φαίνονταν πάρα πολύ περίεργο που δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να το συλλάβω ακόμα».

Στη συνέχεια η Αποστολία Ζώη αναφέρθηκε στο τραγούδι που της είχε γράψει ο Βασίλης Καρράς και στο πρόβλημα της υγείας του: «Γνωρίζαμε ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά όταν βλέπεις ένα “βουνό” -γιατί αυτό ήταν ο Βασίλης- πιστεύεις ότι θα το ξεπεράσει, θα βρει τη δύναμη».

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης, η τραγουδίστρια μίλησε για το φλερτ στα social, λέγοντας με χιούμορ: «Σ' εμένα είναι πολύ σοβαρό, μου κάνουν μόνο προτάσεις γάμου, είμαι κορίτσι για σπίτι. Δίνω στην ηλικία άμα γνωρίσω κάποιον από κοντά. Μικροδείχνω, οπότε υπάρχει ένα φλερτ από μικρότερους άντρες και θα ρωτήσω αν κάτι με ενδιαφέρει».

Δείτε επίσης: Αποστολία Ζώη: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ωραίο παιδί, αλλά...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Αποστολία Ζώη για την απουσία της από το τραγούδι

Η Αποστολία Ζώη μίλησε επίσης για την περίοδο που αποφάσισε να κάνει μία παύση στην πορεία της στο τραγούδι και άφησε πίσω κινητό-social media.

«Είχα κουραστεί σε κάποια θέματα και είχα αρχίσει να ζορίζομαι ψυχικά, να αλλοιώνομαι κάπως και δεν μου άρεσε οπότε σταμάτησα για τέσσερα χρόνια. Το οργάνωνα περίπου ενάμιση χρόνο πριν και έλεγα ότι, αν σταματήσω, δεν θα ξαναμπώ στα social media και δεν θα έχω κινητό τηλέφωνο. Μου έλεγαν όλοι ότι είμαι τρελή και το έκανα για ενάμιση χρόνο. Τα υπόλοιπα δυόμιση είχα κινητό, αλλά δεν έμπαινα στα social», είπε στην εκπομπή του Mega η Αποστολία Ζώη.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Αλέξη Γεωργούλη στο θέατρο, λίγο πριν γίνει η καταγγελία εναντίον του. «Με τον Αλέξη τη χρονιά που δουλέψαμε μαζί, είχαμε πολύ καλή ενέργεια μεταξύ μας. Όταν είχε βγει αυτό το θέμα μου έκανε τεράστια εντύπωση, γιατί δεν είχαμε τέτοια δείγματα. Ο Αλέξης ήταν ένα “παιδάκι”, ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή με παιδικότητα. Το τι θα βγει παρακάτω δεν μπορώ να το γνωρίζω», κατέληξε η Αποστολία Ζώη.