Γιώργος Λιάγκας - Mε μαγιό σε παραλία της Τήνου: «Mην αρχίσετε τις εξυπνάδες»

Η φωτό με το καλάμι και... «η αέναη προσπάθεια να μην το… καβαλήσεις»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην Τήνο περνάει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ο Γιώργος Λιάγκας, και με αφορμή τον καλό καιρό των προηγούμενων ημερών, αποφάσισε να βάλει το μαγιό του και να κάνει ορισμένες εξορμήσεις στην παραλία.

Πρόκειται για το αγαπημένο νησί του παρουσιαστή της εκπομπής «Το Πρωινό», και δεν είναι τυχαίο ότι διατηρεί εξοχική κατοικία εκεί, την οποία και επισκέπτεται όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Αυτές δεν είναι οι πρώτες βουτιές της χρονιάς για τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς δεν σταματά ούτε τον χειμώνα τις επισκέψεις στη θάλασσα. Έχει δηλώσει εδώ και χρόνια πόσο λατρεύει την χειμερινή κολύμβηση και τα θαλάσσια σπορ, έχοντας συχνά για παρέα τους γιους του, Γιάννη και Δημήτρη, που κληρονόμησαν την αγάπη του για το υγρό στοιχείο.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Δε μπορώ να το χειριστώ! Δε μπορώ να μείνω άλλο εδώ...» - "Λύγισε" στο Πρωινό, όλοι άκουσαν τη φωνή του να σπάει

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα από την Τήνο

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του με μαγιό από την παραλία «Κολυμπήθρα». Σε αυτή κρατούσε ένα πανύψηλο καλάμι και αναρωτιόταν πόσο δύσκολο είναι να μην το «καβαλήσει» κάνεις…

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

«"Ο ναυαγός ή Η αέναη προσπάθεια να μην το… καβαλήσεις", και είναι και μεγάλο. Τήνος νησάρα, ειδικά τώρα… ΥΓ: κάντε μια υπέρβαση και μην αρχίσετε τις εξυπνάδες», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Λιάγκας. Από τα πρώτα λεπτά τα likes έγιναν χιλιάδες ενώ ακολούθησαν και πολλά χιουμοριστικά σχόλια για τον παρουσιαστή.

Δείτε την φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα από την παραλία της Τήνου:

Ο καλεσμένος-έκπληξη που υποδέχεται την Τρίτη στο Πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας αναμένεται να επιστρέψει την Δευτέρα 25 Μαρτίου στην Αθήνα, καθώς την επόμενη μέρα θα επιστρέψει στο στούντιο της εκπομπής «Το Πρωινό». Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ΑΝΤ1, θα υποδεχτεί έναν ξεχωριστό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, που για πρώτη φορά κάθεται στο τραπέζι και δίνει σαφείς απαντήσεις σχετικά με όσα ακούγονται για εκείνον και για τον «Άλλον Άνθρωπο».