Χρήστος Δάντης για την απουσία της Ασημίνας Χατζηανδρέου: «Είναι πένθος, χάνεις την μπάλα»

Πώς σχολίασε τη φετινή συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, στη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά, αλλά και την εποχή που κέρδισε τη Eurovision γράφοντας το «My Number One» για την Έλενα Παπαρίζου.

Αρχικά ο καλλιτέχνης μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του Βασίλη Καρρά. «Θυμάμαι την καλοσύνη του, αν μπορούσα να του δώσω άλλο όνομα θα τον έλεγα “Άγιο Βασίλη”. Όταν συνεργαζόμασταν μαζί στη Θεσσαλονίκη με κάλεσε στο σπίτι του, και το παιδί μου, καθώς και τη γυναίκα που το κρατούσε. Καθίσαμε όλοι μαζί στο τραπέζι. Ο Βασίλης δεν ξέχασε ποτέ ποιος είναι», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Όταν ρωτήθηκε για την απουσία της Ασημίνας Χατζηανδρέου, που συμμετέχει στο Survivor αυτή τη στιγμή, δήλωσε: «Χάνεις λίγο την μπάλα, όταν αποχωρίζεσαι τον άνθρωπο σου. Δηλαδή έχεις συνηθίσει σε έναν ρυθμό ζωής, να βλέπεις έναν άνθρωπο κάθε ώρα και κάθε στιγμή και ξαφνικά αποκόβεται κάθε επαφή. Είναι πένθος».

Δείτε επίσης: Ο Χρήστος Δάντης για τη γνωριμία του με την Ασημίνα: «Με τρόμαξε το συναίσθημα, ήξερα ότι θα έρθω σε σύγκρουση...»

Ο Χρήστος Δάντης θυμάται τη συμμετοχή του στη Eurovision

Σε διαφορετικό σημείο μίλησε για το ταξίδι του στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού με το «My Number One». «Θυμάμαι ότι, όταν παρουσιάστηκαν τα τέσσερα τραγούδια της Eurovision, δούλευα και ήρθε μια τραγουδίστρια από το μαγαζί. Την ρώτησα πώς της φάνηκαν τα τραγούδια και μου είπε “Μου άρεσαν πάρα πολύ των Σουηδών και ένα τούρκικο. Τέτοιοι που είμαστε, στο τέλος, το τούρκικο θα διαλέξουμε”. Και εννοούσε το My Number One», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δάντης.

Και συμπλήρωσε: «Η μετέπειτα αντιμετώπισή μας, ότι το είχαμε σίγουρο και θα ξανακερδίσουμε την Eurovision, με πίκρανε. Γιατί αυτό το πράγμα δεν είναι εύκολο. Έπεσαν τρεις δημιουργοί, έγινε μια τεράστια παραγωγή, έπεσε ο Φωκάς Ευαγγελινός πάνω με όλα του τα μέσα. Ξεχνώντας ότι είχαμε την Έλενα Παπαρίζου που ήταν ένα υπερόπλο, όπως υπερόπλο είναι και η Μαρίνα Σάττι, αρχίσαμε να το έχουμε πολύ βέβαιο την επόμενη χρονιά και να λέμε “Εντάξει μωρέ, δικό μας είναι, θα το κερδίσουμε”».

Κλείνοντας ο δημιουργός έστειλε τις ευχές του στην Μαρίνα Σάττι που μας εκπροσωπεί φέτος στη Eurovision και δήλωσε ότι πιστεύει στο ταλέντο και τη φωνή της.