Θανάσης Βισκαδουράκης: «Όταν χάσαμε το πρώτο μας παιδί, προσευχόμουν κάθε μέρα στο Θεό»

«Η σύζυγός μου κατέρρευσε, δεν είχα ποιον να ρωτήσω»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Όταν χάσαμε το πρώτο μας παιδί, προσευχόμουν κάθε μέρα στο Θεό»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν ως οικογένεια με τη σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτα, μέχρι να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, τον Ιερώνυμο. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασαν ένα παιδί μάλιστα, κάτι που τους στοίχισε ιδιαίτερα.

«Ο Ιερώνυμος δεν ήρθε εύκολα, κι εγώ δεν ήξερα πώς έρχεται ένα παιδί στη ζωή», είπε αρχικά αναφερόμενος στο γεγονός ότι μεγάλωσε εσώκλειστος σε εκκλησιαστικό οργανοτροφείο, όπως αποκάλυψε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης.

Δείτε επίσης: Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαικτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει "ντου" η αστυνομία...»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τις δυσκολίες μέχρι να έρθει ο γιος του

Για να συμπληρώσει: «Δεν είναι εύκολη η εγκυμοσύνη, ούτε να μεγαλώσεις ένα παιδί. Όταν χάσαμε το πρώτο, η Κατερίνα κατέρρευσε. Δεν ήξερα ποιον να ρωτήσω. Εγώ οικογένεια δεν έχω, μόνο κάποιος φίλους γιατρούς και έτσι έμαθα, καθώς και από την Κατερίνα που στεναχωρήθηκε. Ευτυχώς μετά από λίγο καιρό 6-7 μήνες ήρθε ο μικρός. Πάλι ταλαιπωρηθήκαμε να γεννηθεί».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποκάλυψε τον τρόπο που διαχειρίστηκε εκείνη την δύσκολη περίοδο: «Εγώ προσευχόμουν κάθε μέρα στον Θεό. Κι έλεγα “Θεέ μου, θα αντέξω έλεγα κι άλλη μία δυσκολία, αλλά στείλε μου γερό το παιδί μου”. Κι εγώ θέλω χαρές, δεν θέλω μόνο δυστυχίες και κακουχίες. Κατάλαβα ότι η επιβίωση δεν είναι ζωή. Η ζωή είναι ωραία και με λίγα. Αν έχω το κορίτσι μου, τον γιο μου και τους φίλους μου έρχονται ωραία πράγματα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε πως έχει σαν πριγκίπισσα τη σύζυγό του, εκείνος και ο γιος τους. «Δεν της λείπει τίποτα, την προσέχουμε και την αγαπάμε, την λέμε αρχόντισσα, βασίλισσα. Σε ό,τι θέλει είμαστε προσοχή», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.