Νίκος Κοκλώνης: «Στο Fame Story ήμουν 118 και τώρα στο J2US, είμαι...» - Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα κιλά που έχασε μέσα σε 2,5 μήνες

Η δίαιτα που ακολούθησε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: «Στο Fame Story ήμουν 118 και τώρα στο J2US, είμαι...» - Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα κιλά που έχασε μέσα σε 2,5 μήνες

Ο Νίκος Κοκλώνης κάθισε στον καναπέ του Happy Day το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου και προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή. Σε κάποιο σημείο, λοιπόν, έκανε μία αναφορά στην περίοδο που είχε πάρει κάποια κιλά και στην προσπάθεια που έκανε για να τα χάσει.

Αποκάλυψε, συγκεκριμένα, τον αριθμό που έδειχνε η ζυγαριά του αρχικά και πόσο έδειξε στη συνέχεια, μετά τη δίαιτα που έκανε και συνεχίζει να κάνει, σοκάροντας την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με το γεγονός πως κατάφερε να χάσει πάνω από 20 κιλά μέσα σε περίπου δύο μήνες.

Η εξομολόγηση του Νίκου Κοκλώνη για τα κιλά του

«Ήθελα να διαφέρω από το Fame Story. Στο Fame ήμουν 118 κιλά και τώρα στο J2US, είμαι 96. Σε 2,5 μήνες έχασα 22 κιλά, κάνοντας τη δίαιτα keto, τρώγοντας σαλάτα και πρωτεΐνη όλη μέρα, πέντε φορές την εβδομάδα και το Σαββατοκύριακο μου φέρνει κάτι γλυκά η Βίκυ Σταυροπούλου, οπότε δεν κρατιέμαι και τα τρώω όλα. Δεν προλαβαίνω να κάνω γυμναστική. Ξυπνάω, πίνω καφέ και πάω γραφείο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Νομίζω ότι δουλεύω για να βγάζουν λεφτά οι άλλοι. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές. Ακόμα και στην παρουσίαση που φτιάχνουμε τα budget, βλέπω τι παίρνουν οι παρουσιαστές κι εγώ μηδέν. Είμαι ο παραγωγός… Είμαι πάντα έτσι. Τώρα αν γίνει κάποια στραβή - που ελπίζω να μην γίνει ποτέ - νομίζω πως δεν θα έχω κανέναν δίπλα μου ή ελάχιστους».

«Σε έναν καυγά πάντα κάνω το πρώτο βήμα. Ντρέπομαι. Λέω ότι δεν θέλω να δω μια παρουσιάστρια και μετά νιώθω άσχημα και την παίρνω τηλέφωνο. Δεν μπορώ να κρατήσω κακία», επισήμανε μάλιστα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο παραγωγός και παρουσιαστής απάντησε και για το φιλί του Φίλιππου Τσαγκρίδη με τη Δανάη Μπάρκα και το παρασκήνιο με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Χιλιάδες ψέματα γράφονται για μένα, με κατηγορούν χωρίς λόγο. Δέχομαι όχι πόλεμο, κάθε φορά και κάτι καινούργιο! Έχω ακούσει από την επιδότηση για τον Άδωνι Γεωργιάδη που δεν πήρα ποτέ, μέχρι ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Εκνευρίζομαι, είμαι από αυτούς που μπαίνω στο twitter και απαντάω σε κάθε σχόλιο», δήλωσε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, αργότερα.

Για την προσωπική του ζωή, απάντησε: «Είμαι ελεύθερος κι ωραίος. Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή, αλλά είναι επικίνδυνο για μένα γιατί βάζω πρώτη προτεραιότητα στον έρωτα, μπορεί να τα παρατήσω όλα. Μετά πέφτω στα πατώματα, δεν μπορώ να πάω ούτε στη δουλειά, είμαι drama queen».

Τέλος, μίλησε και για το έμφραγμα του Βασίλη Μπισμπίκη και την περιπέτεια με τη Δέσποινα Βανδή: «Η Δέσποινα δεν ήταν πολύ καλά. Ήταν στο σπίτι και ένιωθε κουρασμένος. Του είπε να πάνε για εξετάσεις, αλλά εκείνος είπε ότι θα κοιμόταν και θα του περνούσε. Το πρωί συνέχιζε να μην νιώθει καλά και πήγαν για εξετάσεις. Αν δεν είχε πάει μπορεί στον ύπνο του να μην ξύπναγε».

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: Αποχώρησε κλαίγοντας από το πλατό του J2US - Το μήνυμα του Μπισμπίκη που την έκανε να ''λυγίσει''