Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ο κρυφός δεσμός με την Κάτια Δανδουλάκη, η αποβολή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και οι μεγάλοι τους έρωτες

Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους και τις τελευταίες τους στιγμές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ο κρυφός δεσμός με την Κάτια Δανδουλάκη, η αποβολή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και οι μεγάλοι τους έρωτες

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε ως φιλοξενούμενος ο Μάκης Δελαπόρτας το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου. Ο ίδιος συζήτησε με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της για την ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αποκαλύπτοντας άγνωστα στοιχεία για τον γάμο και τον χωρισμό τους.

Οι αποκαλύψεις του Μάκη Δελαπόρτα για τον χωρισμό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Εξήγησε, λοιπόν, πως όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την ταινία "Παπαφλέσσας", ξεκίνησαν και τα σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους, τα οποία τους οδήγησαν σε χωρισμό και ο ηθοποιός όσο ήταν σε διάσταση είχε αναπτύξει ένα άλλο ειδύλλιο με μία άλλη γυναίκα, πολύ γνωστό όνομα. Ο λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη.

«Υπήρξε κάποιο ειδύλλιο εκείνη την εποχή της Κάτιας με τον Δημήτρη. Είχαν ήδη χωρίσει με την Αλίκη. Για 1-2 χρόνια η Αλίκη με τον Δημήτρη ήταν σε διάσταση. Δεν το ήξερε κανείς. Έπαιζαν στο θέατρο, αλλά δεν ήταν μαζί. Από το 1971 ξεκίνησαν τα προβλήματα. Το 1974 βγήκε το διαζύγιο. Γι’ αυτό και βλέπουμε κάποιους άλλους πρωταγωνιστές το 1972 δίπλα της στο θέατρο. Εκείνη την περίοδο είχαν χωρίσει», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Η τελευταία του σύντροφος πραγματοποίησε την τελευταία του επιθυμία 20 χρόνια μετά το θάνατό του

Σε άλλο σημείο, μίλησε για τα τελευταία χρόνια ζωή του και τα "παράπονά" του: «Κατέπεφτε. Η ψυχολογία έπαιξε μεγάλο ρόλο. Είχε πικρία ότι δεν τον πήραν στο Εθνικό. Είχε κάποιες πικρίες. Δεν τα βρήκαν ποτέ με την Αλίκη. Είχε πει κάτι σε μία συνέντευξη, ενοχλήθηκε η Αλίκη και δεν ξαναμίλησαν. Το έφερε βαρέως ότι δεν του μιλούσε. Είχε πει κάτι για οικονομικά, ότι τον άφησε στον δρόμο. Δεν έκανε προσπάθεια να ξαναμιλήσουν, ήταν εγωιστής.

Έπαιξαν ξανά μαζί στο θέατρο και έσκισαν. Δεν ξεπέρασε ποτέ το ότι η Αλίκη ήταν πρώτη. Στο νοσοκομείο που ήταν η Βουγιουκλάκη πήγε και της είπε "Σήκω Πίπη να φύγουμε", αλλά η Αλίκη ήταν σε κώμα πια. Ήταν ο μεγάλος του έρωτας, ήταν αγαπόμισος. Δεν ανάσαινε χωρίς την Αλίκη. Πέρασε τη βέρα στην Αλίκη πάνω στην σκηνή, και πίσω ήταν η σύζυγός του τότε, Δέσπω Διαμαντίδου. Δεν της άξιζε της Δέσπως».

Και μιλώντας για τον μεγάλο έρωτα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αποκάλυψε ποιος ήταν εκείνος της Αλίκης Βουγιουκλάκη:

«Ο μεγαλύτερος έρωτάς της ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης. Ο γάμος αυτός έγινε τόσο κρυφά που δεν το έμαθε ούτε η μητέρα της. Πίστευε ότι θα έβρισκε ηρεμία κοντά του. Στους τρεις μήνες που παντρεύτηκαν έφυγε, γύρισε πίσω στα παιδιά του. Είχε προβλήματα με τα παιδιά του, αισθανόταν ότι έπρεπε να γυρίσει. Ήταν σοκαριστική για την Αλίκη η απόφαση αυτή. Ήταν έγκυος στη Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά, αλλά και στην Αρχόντισσα και τον αλήτη ήταν έγκυος και είχε αποβάλλει στα γυρίσματα».

Δείτε επίσης: Πουλήθηκε το "ιστορικό" εξοχικό της στον Θεολόγο - Δείτε πως είναι σήμερα

Όσον αφορά στα όσα ακούγονται για την περιπέτειά της με τον καρκίνο και τις επεμβάσεις στο πρόσωπό της, δήλωσε: «Μην τα πιστεύετε αυτά που λέγονται για όσα έκανε για να μείνει νέα. Είχε κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπο, αλλά δεν παθαίνεις κάτι από αυτό. Αυτά που λένε για αίμα, μην τα πιστεύετε. Δεν ισχύουν αυτά. Πρόσεχε πάρα πολύ τη διατροφή της, έκανε εξαντλητικές δίαιτες. Δεν έπινε, δεν κάπνιζε, μόνο ξενυχτούσε. Το βιολογικό της ρολόι ήταν άλλο. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί πριν από τις 7 το πρωί».