25η Μαρτίου: Η ανάρτηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για τη διπλή γιορτή – «Εμείς θα φάμε μπακαλιάρο»

Θα περάσει την ημέρα μαζί με την οικογένειά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
25η Μαρτίου: Η ανάρτηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για τη διπλή γιορτή – «Εμείς θα φάμε μπακαλιάρο»

Ανάμεσα στα εκατομμύρια Έλληνες ανά την υφήλιο που γιορτάζουν το ξεκίνημα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η ερμηνεύτρια έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την 25η Μαρτίου στο Instagram και αποκάλυψε πώς θα περάσει την ημέρα.

Μεταξύ άλλων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέφερε πως στο τραπέζι της έχει τον παραδοσιακό μπακαλιάρο, ενώ στο πλευρό της στην 25η Μαρτίου θα βρίσκεται η οικογένειά της. Η Ελεωνόρα, πέρα από επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη, με τον καλλιτέχνη να έχει δηλώσει πολλές φορές πόσο περήφανος νιώθει για την καλλιτεχνική της εξέλιξη μέσα στα χρόνια.

Δείτε επίσης: Θύμα απάτης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη - «Τον τελευταίο καιρό...»

Η ανάρτηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για την 25η Μαρτίου

«25η Μαρτίου, μέρα αργίας. Σας βλέπω όλοι έχετε πάρει τους δρόμους…. Εγώ στην Αθήνα. Διπλή γιορτή, εθνική και θρησκευτική. Ας γιορτάσουμε, ας θυμηθούμε, ας ακούσουμε όμορφες αγγελίες, χαρμόσυνες και ας ξεσηκωθούμε σε ό,τι μας σκλαβώνει.

Ό,τι θαμπώνει το νου και την καρδιά μας. Περάστε όμορφα λοιπόν με χαρά. Έχει και έκλειψη σου λέει. Σήμερα όσοι νηστεύουν μπορούν να φάνε ψαράκι. Στα νησιά τα παιδιά βγάζουν τα βραχιόλια του Μάρτη και τα αφήνουν στις τριανταφυλλιές να τα βρουν τα χελιδόνια και να φτιάξουνε φωλιές. Κάπου αλλού χτυπάνε τα καπάκια από τις κατσαρόλες και μεταλλικά σκεύη. Έτσι πιστεύουν πως θα διώξουν τα φίδια που ξυπνούν από την χειμερία νάρκη τους. Πολλά έθιμα, πολλές παραδόσεις ακολουθούν αυτή την μέρα. Εμείς με την οικογένεια θα φάμε μπακαλιάρο. Χρόνια πολλά! Σας αγαπώ» έγραψε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για την κόρη του, στο YOU

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε μιλήσει για την ιδιαίτερη σχέση που τους δένει σαν οικογένεια. Μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει στο YOU πως είχε συμβουλέψει την Ελεωνόρα να μην πει το πραγματικό της επώνυμο στις πρώτες οντισιόν για δύο λόγους: «Πρώτον, αν την έπαιρναν, να μην φαντασιωθεί κανείς ότι έγινε λόγω ονόματος και δεύτερον, για να μην την απομυθοποιήσουν. Επίσης, έδωσε στο Εθνικό την περίοδο που ήταν διευθυντής ο Νίκος Κούρκουλος και, ενώ τον ήξερα πολύ καλά και θα μπορούσα να πάρω ένα τηλέφωνο, δεν το έκανα ποτέ. Ενώ πέρασε την πρώτη φάση, την έκοψαν στο τραγούδι