25η Μαρτίου - Γιάννης Τσιμιτσέλης & Βάσω Λασκαράκη ευχήθηκαν στην κόρη τους, Εύα για την ονομαστική γιορτή της

Είναι ξεχωριστή μέρα για τους δύο ηθοποιούς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η 25η Μαρτίου, πέρα από ημέρα υπερηφάνιας και όλους τους Έλληνες, είναι και η γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου με εκατοντάδες χιλιάδες Ευάγγελους και Ευαγγελίες να δέχονται ευχές από το πρωί. Αυτό το όνομα επέλεξαν να δώσουν στην κόρη τους και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Βάσω Λασκαράκη, που μπορεί να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στη ζωή, ωστόσο πάντα θα τους ενώνει η μικρή Εύα.

Με αφορμή την γιορτή της 25ης Μαρτίου, οι δύο ηθοποιοί τής ευχήθηκαν με δυο ξεχωριστές αναρτήσεις στα social media.

Δείτε επίσης: «Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι η μικρή...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την κόρη του Τσιμιτσέλη & της Λασκαράκη στην πρεμιέρα με την Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέβασε ένα βίντεο με την κόρη του και τη μητέρα του, γράφοντας: «Ευαγγελία vs Ευαγγελία! Του Ευαγγελισμού γίνεται! Να σας χαιρόμαστε χρόνια σας πολλά».

Η Βάσω Λασκαράκη από την άλλη της ευχήθηκε με μία δική της φωτογραφία πλάτη, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και έγραψε: «Χρόνια πολλά Ευαγγελία μας Να σε χαιρόμαστε αστέρι μου. Χρόνια πολλά Ελλάδα».

Τι δήλωνε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το διαζύγιο με την Βάσω Λασκαράκη και την κόρη τους

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω για το διαζύγιο του και για τον τρόπο που, με την πρώην σύζυγό του, έχουν βρει τη λύση για να είναι καλά μεταξύ τους για χάρη της κόρης τους, Εύας, Όπως αποκάλυψε:

«Δεν θεωρώ ότι κόρη μας επηρεάστηκε από το διαζύγιο μας, περισσότερο επηρεαστήκαμε εμείς από το πώς μπορεί να νιώσει η κόρη μας για αυτή την αλλαγή. Είναι η ανησυχία για το πώς θα το αντιμετωπίσει το παιδί και κάνεις σενάρια δικά σου».

Ενώ, για την κόρη του, που της έχει τεράστια αδυναμία, εξομολογήθηκε: «Η σχέση μου με τη μικρή είναι εξαιρετική και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Η κόρη μας μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν είχε σκεφτεί το κομμάτι της υποκριτικής, πιστεύω ότι το είχε λίγο άγχος. Τον τελευταίο καιρό κάνει ερωτήσεις δηλαδή τώρα που είδε τα παιδάκια που παίζουν στην ταινία "Κουραμπιέδες από χιόνι", σκεφτόταν αν θα μπορούσε να παίξει και εκείνη σε κάτι αντίστοιχο. Θεωρώ όμως, ότι είναι δύσκολο να ξεφύγει από τον χώρο τη υποκριτικής».