Μάνος Πανταζής για Κάτια Ζυγούλη: «Δεν επηρέασε τη σχέση μας το κυνηγητό με τους φωτογράφους»

«Ζήσαμε ακραίες καταστάσεις...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μάνος Πανταζής για Κάτια Ζυγούλη: «Δεν επηρέασε τη σχέση μας το κυνηγητό με τους φωτογράφους»

Ο Μάνος Πανταζής μίλησε στην εκπομπή Happy Day στον Alpha και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή για την εποχή που έκανε καριέρα στο μόντελινγκ, για τη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη, καθώς και για το χειρουργείο που έκανε η κόρη του.

«Είμαι 51 χρονών, αλλά δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Το μόνο που προσέχω είναι τη γυμναστική και τη διατροφή μου, μετράει λίγο και το DNA. Το '90 δουλεύαμε πολύ, θα μπορούσα ίσως να ασχοληθώ περαιτέρω, αλλά αποφάσισα ότι η οικογένεια είναι ο πρωταρχικός μου ρόλος, στόχος και σκοπός. Έζησα εμπειρίες ανεξίτηλες στο χρόνο, δίπλα σε μεγάλους σχεδιαστές», είπε μεταξύ άλλων για την καριέρα του στο μόντελινγκ ο Μάνος Πανταζής.

Δείτε επίσης: «Την Βίκυ Καγιά την συνόδευα ως...» - Η αποκάλυψη του Μάνου Πανταζή για τη σχέση τους

Ο Μάνος Πανταζής για τη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης μίλησε για τη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη, που τότε ήταν talk of the town. «Βγαίναμε έξω κι επειδή δεν υπήρχε Instagram και όλα αυτά, πάντα κάπου θα υπήρχαν φωτογράφοι σε μαγαζιά. Ζήσαμε ακραίες καταστάσεις, διότι ο κόσμος δεν μπορούσε να μας δει και να μας βρει τόσο εύκολα, μόνο μέσα απ' τη δουλειά μας. Το κυνηγητό μας των φωτογράφων δεν μας επηρέασε ιδιαίτερα στη σχέση μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάνος Πανταζής.

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο Μάνος Πανταζής αναφέρθηκε επίσης στην περιπέτεια υγείας που πέρασε η κόρη του, όπου εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ήταν ένα χειρουργείο που έπρεπε να γίνει για τη βελτίωση της υγείας της και της μετέπειτα πορείας της στη ζωή. Τα παιδιά ήρθαν χρονικά όπως έπρεπε, αν και σε περίπτωση που γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα ήθελα να κάνω λίγο πιο μικρός. Είμαι full-time μπαμπάς, μου έχουν δώσει έναν νέο σκοπό ζωής».