25η Μαρτίου - Γιορτάζει ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη: «Χρόνια πολλά Σερίφη μου»

Δεν κρύβει την αδυναμία που του έχει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έναν ακόμα λόγο να γιορτάζουν την 25η Μαρτίου έχουν στο σπιτικό της Κατερίνας Στικούδη καθώς σήμερα γιορτάζει ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης. Η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει την αδυναμία που τρέφει στον άντρα της ζωής της, γι' αυτό και με αυτήν την ευχάριστη αφορμή, του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με μία φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 25ης Μαρτίου, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Χρόνια πολλά Σερίφη μου». Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2018 στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, ενώ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Βύρωνα και τον Νίκο. Ο μικρός τους γιος μάλιστα, πρόσφατα σαραντάρισε.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη:

Ανάρτηση Κατερίνας Στικούδη για 25η Μαρτίου

Δείτε επίσης: J2US - Έπαθαν πλάκα με την επιστροφή της Στικούδη: «Από πού βγήκε το μωρό;»

Λόγια αγάπης από την Κατερίνα Στικούδη στον Βαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα Στικούδη εκφράζει συχνά τον θαυμασμό προς τον σύζυγό της, και ας μην μεσολαβεί κάποια γιορτή, όπως της 25ης Μαρτίου. Αυτό είχε κάνει και σε συνέντευξή της στο περιοδικό YOU. Μιλώντας για την κατάσταση στο σπίτι τους, η τραγουδίστρια είχε πει μεταξύ άλλων ότι ο σύζυγός την μαθαίνει συνεχώς πράγματα, ακόμα και σήμερα.

«Εμείς στο σπίτι μας λειτουργούμε ομαδικά, δεν έχουμε "εγώ" κι "εσύ", είμαστε "εμείς". Άρα είναι πολύ εύκολο να μας δημιουργούνται συναισθήματα θαυμασμού. Ποτέ δεν είμαι αφοριστική, τα ρούχα μόνο θέλω να είναι τακτοποιημένα, αλλά κι αυτό με τον ερχομό του παιδιού το έχω ξεπεράσει», έλεγε μεταξύ άλλων με δόση χιούμορ η Κατερίνα Στικούδη.

Ενώ συμπλήρωνε για τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη: «Όταν κάνει κάτι τον θαυμάζω, και αντίστοιχα με θαυμάζει και εκείνος, ο καθένας μας έχει βάλει το λιθαράκι του για να προχωράει ο άλλος και να γίνεται καλύτερος. Ο Βαγγέλης έχει συμβάλει ακόμα και στον τρόπο που μιλάω, γιατί είναι φιλόλογος και έχει πάρα πολλές γνώσεις, οπότε κάθε μέρα που περνάει όλο και κάτι θα μάθω μαζί του».