Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιάζει το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Μιλάνο

Η παρουσιάστρια πέρασε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στην πόλη της μόδας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/katken85
Instagram/katken85

Μπορεί η καθημερινή της εκπομπή Super Κατερίνα να μην της αφήνει πολλά περιθώρια για αποδράσεις και βραδινές εξόδους, ωστόσο η παρουσιάστρια πάντα βρίσκει ευκαιρίες για να φύγει εκτός συνόρων και να προσθέσει ευχάριστες αναμνήσεις στην «βαλίτσα» της. Έτσι κι έκανε, με αφορμή το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ταξιδεύει καθώς θέλει να ανανεώνεται και να αλλάζει εικόνες.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το αεροπλάνο για Μιλάνο, την επονομαζόμενη και «πρωτεύουσα της μόδας», όπου εντυπωσίασε με το στυλ της, αλλά και με τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η εκπομπή Super Κατερίνα που προβλήθηκε σήμερα ήταν μαγνητοσκοπημένη, αφού η παρουσιάστρια μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα, ανεβάζοντας νέες φωτογραφίες από τις γειτονιές της ιταλικής πόλης.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Πάνε οι πρώην! Δεν τους θέλουμε άλλο» - Σπόντες και μπηχτές για άντρα που πέρασε από τη ζωή της

Ανάρτηση Κατερίνα Καινούργιου Μιλάνο

Νέο... relationship status για την Κατερίνα Καινούργιου

Ερωτευμένοι με το Μιλάνο και με τις... μακαρονάδες του δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. «Relationship status: In love with pasta and this city… Καλό τριήμερο φίλοι μου… Να ξεκουραστείτε, σας στέλνω την αγάπη μου», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση.

Ανάρτηση Κατερίνα Καινούργιου Μιλάνο

Κατά την επιστροφή της σημείωσε: «Μέσα στον ύπνο μας κοιμούνται τα πιο ωραία ταξίδια. Κι εγώ δεν έχω άλλο όπλο απ’ το να διηγούμαι ψεύτικες ιστορίες και να τις πιστεύω… Ένα ταξίδι είναι η ζωή μας και κάθε κομμάτι γης που περπατάμε έστω και για λίγο, γράφει μέσα μας. Εικόνες, γεύσεις και μυρωδιές κάθε τόπου αφήνουν το αποτύπωμά τους στην ψυχή μας… Καλή εβδομάδα φίλοι μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε εντυπωσιασμένη από την Brera: «Ένα από τα πιο ρομαντικά και όμορφα μέρη στην ιταλική πόλη… Ίσως η πιο κομψή κ γοητευτική γειτονιά του Μιλάνου… Την λάτρεψα. Φανταστικές μπουτίκ και vintage καταστήματα που αναμειγνύονται με υπέροχα εστιατόρια». Στο πλευρό της σε αυτό το ταξίδι βρισκόταν η κολλητή της, Φιόνα Φορμόζη,

Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε από τη γειτονιά του Μιλάνου