Κατερίνα Καινούργιου: «Πάνε οι πρώην! Δεν τους θέλουμε άλλο» - Σπόντες και μπηχτές για άντρα που πέρασε από τη ζωή της

«Δε με αφήνουν σε ησυχία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Πάνε οι πρώην! Δεν τους θέλουμε άλλο» - Σπόντες και μπηχτές για άντρα που πέρασε από τη ζωή της

Την Πέμπτη 21/3 η αστρολόγος του Super Κατερίνα, Αγγελική Μανουσάκη αναφέρθηκε στη σεληνιακή έκλειψη που αναμένεται να έρθει στο Ζυγό και φυσικά η προσοχή της Κατερίνας Καινούργιου είχε στραφεί στον Ταύρο.

Αυτό είναι το ζώδιο της παρουσιάστριας με την αστρολόγο να εστιάζει στο κομμάτι των ερωτικών αναφέροντας μεταξύ άλλων για το παρελθόν και τους πρώην συντρόφους της: «Μπορεί να επανεξετάσετε κάποια σχέση».

Από τη μεριά της λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου με το που αναφέρθηκε το παρελθόν της άφησε αιχμές για κάποιον από τους άντρες, που πέρασαν από τη ζωή της - κάνοντας επίσης σαφές πως δε θέλει να γυρίσει πίσω! (νωρίτερα αποκάλυψε τα unfollow σε πρώην της).

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για το παρελθόν της

«Δεν τις θέλουμε αυτές τις παλιές, πάμε σε καινούργια. Δε θέλω, θέλω να τους αποφύγω όλους. Πάνε οι πρώην, δεν τους θέλουμε άλλο πια δεν με αφήνουν σε ησυχία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το ξέσπασμα για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Super Κική λόγω σχολίων για την σεξουαλικότητα του, στις 1/3/24 θέλησε να μιλήσει για το γεγονός πως πλέον οι προσωπικές ζωές των ανθρώπων σχολιάζονται πλέον με χυδαίο τρόπο.

«Δυστυχώς, είμαστε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας για να σχολιάσει τον άλλο επαγγελματικά, - έχεις δικαίωμα καθένας να λες ότι θες – αλλά βγαίνει και σχολιάζει για την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχα του. Έχει γίνει τόσο χυδαίο αυτό που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις, ή να μην ασχολείσαι καθόλου.

Αλλά πραγματικά, για εμάς, και βάζω όλους μας που εκτιθέμεθα, όλο αυτό το πράγμα για να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος, είναι… φτάνεις σε σημείο να λες "θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου". Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δε ξέρεις αν το αντέχει ο κάθε οργανισμός.

Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη αδιακρισία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, και πολλούς άλλους που τον τελευταίο καιρό βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω - αν το έχω κάνει είμαι απαράδεκτη επιεικώς - αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα.

Στις 1/3 μάλιστα η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε έντονα εξαιτίας των αιχμηρών σχολίων που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για την ίδια και την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πλατό του Super Κατερίνα.