Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κινείται νομικά κατά της Super Κικής - Σάλος με το βίντεο που αναφέρεται στη σεξουαλικότητά του

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εκείνος και η Ιλάειρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγες ημέρες έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση τα σχόλια που κάνει η Super Κική για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση και μάλιστα για το παιδί που περιμένουν με τη Youtuber να θίγει αν ο καλλιτέχνης είναι ο πραγματικός πατέρας.

Στο νέο βίντεο, που δημοσίευσε η Super Κική αναφέρθηκε ξανά στoν Μαυρίκιο, στην οικογένεια που ετοιμάζεται να δημιουργήσει αλλά και στη σεξουαλικότητα του αφήνοντας ανοιχτά αιχμές για το αν είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα.

Η κίνηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου κατά της Super Κικής

Το παραπάνω απόσπασμα προβλήθηκε την Παρασκευή 1/3 στο Super Κατερίνα και στη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή ο Μαυρίκιος με τη δικηγόρο του κάνοντας επίσημα γνωστό, πως θα κινηθεί νομικά κατά της Super Κικής, καθώς δεν υπάρχει άλλη λύση στο ζήτημά τους από το να πουν στις δικαστικές αίθουσες.

Η πρώτη απάντηση του Μαυρικίου στην Super Κική

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στις 23/2/24 ενημερώθηκε για το νέο βίντεο της Κίκή, που έχει συγκεντρώσει 262 χιλιάδες προβολές, θέλησε να απαντήσει στην Super Κική με ήρεμο τρόπο, δείχνοντας πόσο στεναχωρημένος είναι για την συγκεκριμένη ανάρτηση ειδικά από την στιγμή που ο κόσμος γνωρίζει πως με την Ιλάειρα Ζήση έχουν χάσει ένα μωράκι.

«Θα ήθελα να πω στην Super Κική με την οποία δεν γνωριζόμαστε, επειδή μου έστειλαν πάρα πολλοί αυτό το χυδαίο Tik Tok που ανέβασε, ειρωνεύοντας ένα ζευγάρι το οποίο πριν από μερικούς μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, ότι θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πως είναι αυτό το συναίσθημα - μάλλον το ξέχασε - και να της ευχηθώ ολόψυχα πολύ πολύ σύντομα να το ξανανιώσει για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με την χαρά ενός ζευγαριού που περιμένει το μωράκι του. Να είσαι καλά σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και εγώ και η Ιλάειρα», λέει στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram.