Κατερίνα Καινούργιου: «Τα έχω κάνει και εγώ...» - Το unfollow σε πρώην σύντροφό της και το άγνωστο πισογύρισμα

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Τα έχω κάνει και εγώ...» - Το unfollow σε πρώην σύντροφό της και το άγνωστο πισογύρισμα

Την Πέμπτη 21/3 στο Super Κατερίνα προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά το unfollow, που έγινε μεταξύ εκείνης και του συντρόφου της Χρήστου Μάστορα πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ περισσότερα).

Η γνωστή επιχειρηματίας τόνισε, πως είναι όλα καλά στη σχέση της και μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί στο κομμάτι του unfollow - εξηγώντας μεταξύ άλλων πως δεν έγινε εσκεμμένα από καμία πλευρά του ζευγαριού.

Στη συνέχεια, αμέσως μόλις προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Καληφώνη το λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου παραθέτοντας τη δική της εκδοχή για τo unfollow, αφού όπως τόνισε έχει προβεί και εκείνη στο παρελθόν σε αντίστοιχες ενέργειες.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τα unfollow που έχει κάνει

«Να σας πω εγώ τι πιστεύω, ότι έχει συμβεί... Πιστεύω ότι τσακώθηκαν - εικάζω εγώ τώρα - γιατί τα έχω κάνει και εγώ στην προσωπική μου ζωή. Τσακώνεσαι, λες τώρα θα κάνω unfollow, μετά βρίσκεστε ξανά και είναι όλα καλά. Τώρα τι να βγει να πει; Επειδή είναι και οι δυο πολύ αυθόρμητα παιδιά δε λένε τίποτα. Ξέρω πάντως, πως είναι μαζί και είναι καλά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το ξέσπασμα για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Super Κική λόγω σχολίων για την σεξουαλικότητα του, στις 1/3/24 θέλησε να μιλήσει για το γεγονός πως πλέον οι προσωπικές ζωές των ανθρώπων σχολιάζονται πλέον με χυδαίο τρόπο.

«Δυστυχώς, είμαστε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας για να σχολιάσει τον άλλο επαγγελματικά, - έχεις δικαίωμα καθένας να λες ότι θες – αλλά βγαίνει και σχολιάζει για την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχα του. Έχει γίνει τόσο χυδαίο αυτό που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις, ή να μην ασχολείσαι καθόλου.

Αλλά πραγματικά, για εμάς, και βάζω όλους μας που εκτιθέμεθα, όλο αυτό το πράγμα για να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος, είναι… φτάνεις σε σημείο να λες "θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου". Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δε ξέρεις αν το αντέχει ο κάθε οργανισμός.

Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη αδιακρισία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, και πολλούς άλλους που τον τελευταίο καιρό βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω - αν το έχω κάνει είμαι απαράδεκτη επιεικώς - αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα.

Στις 1/3 μάλιστα η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε έντονα εξαιτίας των αιχμηρών σχολίων που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για την ίδια και την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πλατό του Super Κατερίνα.