25η Μαρτίου: Ο Άκης Πετρετζίκης στην παρέλαση με τον γιο του ντυμένο τσολιά

Περήφανος μπαμπάς ο σεφ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
25η Μαρτίου: Ο Άκης Πετρετζίκης στην παρέλαση με τον γιο του ντυμένο τσολιά

Ημέρα χαράς και υπερηφάνειας για εκατομμύρια Έλληνες ήταν η σημερινή. Στις παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 1821, βρέθηκε και ο Άκης Πετρετζίκης μαζί με την οικογένειά του. Ο πρώτος Έλληνας MasterChef έχει παντρευτεί την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αχιλλέα και την Ακυλίνα, που πλέον τον ακολουθούν στην κουζίνα αλλά και σε κάθε του βήμα.

Έτσι και το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Μαρτίου, που ο Άκης Πετρετζίκης θέλησε να παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση με τον Αχιλλέα στο πλευρό του, ο οποίος ντύθηκε τσολιάς και έκανε χαρούμενο τον μπαμπά του, που θέλει να τον στηρίζει σε κάθε βήμα. Ο Άκης Πετρετζίκης απαθανάτισε τη στιγμή που έκαναν «παρέλαση» μαζί και έγραψε «Χρόνια Πολλά».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Η παρεξήγηση on air για τον Άκη Πετρετζίκη και το MasterChef

Η έκπληξη των συνεργατών του Άκη Πετρετζίκη για τα γενέθλιά του

Ο Μάρτιος είναι ιδιαίτερος μήνας για τον Άκη Πετρετζίκη, αφού τότε έχει και τα γενέθλιά του. Ο διάσημος σεφ τα γιόρτασε σπίτι, μαζί με την οικογένειά του, με τη σύζυγό του και τα παιδιά του να τον ακολουθούν στο Kitchen Lab, αφού οι εορτασμοί είχαν συνέχεια. Εκεί οι συνεργάτες του τού είχαν ετοιμάσει μία μεγάλη έκπληξη, με μία διώροφη τούρτα για τα 40 του χρόνια, κι εκείνος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε για τα θερμά λόγια και για τη σκέψη, κάνοντας μία ξεχωριστή ανάρτηση νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Στην λεζάντα της ανάρτησής του, ο Άκης Πετρετζίκης σημείωσε: «Και... έγινα 40! Έσβησα τα κεράκια της τουρτάρας μου στον χώρο που περνάω πολλέεες ώρες της ημέρας: στο στούντιο, παρέα φυσικά με την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου! Σας ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη και ευχαριστώ ακόμα περισσότερο εσάς που μου έχετε στείλει τόσα πολλά μηνύματα! Στα επόμενα που έρχονται!», με χιλιάδες ευχές να κατακλύζουν τα σχόλια στη συνέχεια.