Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία - O γιος τους μαθαίνει τις πρώτες του λέξεις: Το γλυκό βίντεο από το οικογενειακό τραπέζι

Μεγάλη χαρά για τη μαμά και τον μπαμπά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα & Αλμπέρτο Μποτία - O γιος τους μαθαίνει τις πρώτες του λέξεις: Το γλυκό βίντεο από το οικογενειακό τραπέζι

Τον τελευταίο χρόνο έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στη ζωή της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία. Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι, που έχει αλλάξει τις προτεραιότητές τους, και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην καθημερινότητά τους. Έτσι και σήμερα, πρωταγωνίστησε στο οικογενειακό τραπέζι για την 25η Μαρτίου.

Πριν από λίγη ώρα η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σύντομο βίντεο με τον γιο της που προσπαθεί να πει τις πρώτες του λέξεις. Η τραγουδίστρια προσπαθεί να τον... πείσει να πει τη λέξη «μαμά», εκείνος ωστόσο έπειτα από αρκετές προσπάθειες φωνάζει «μπαμπά» κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε γέλια.

Δείτε το στιγμιότυπο που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα:

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Ολόκληρο παιδί ο γιος της - Στέκεται όρθιος και κάνει τα πρώτα του βήματα

Η κίνηση της μητέρας της Ελένης Φουρέιρα που την έκανε να αντιδράσει

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έχουν χτίσει μια «αθόρυβη» σχέση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο μοιράζονται στιγμιότυπα πλέον από την καθημερινότητα με τον γιο τους. Σε μία σπάνια εξομολόγηση, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει μία κίνηση της μητέρας της, που προκάλεσε την αντίδρασή της.

«Είναι ο γιος μου και έχει έρθει στο δωμάτιο μου με τη μαμά μου και κάποια στιγμή άρχισε να παίζει με τις τσάντες μου και τα κραγιόν. Και του λέει η μαμά μου τελείως ασυναίσθητα "όχι, τι τα θες εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας". Το λέει μία, καταπίνω περίεργα. Πιάνει ένα κραγιόν ο μικρός, "μην τα πιάνεις εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας" που η μάνα μου είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτόμυαλος. Ασυναίσθητά έτσι; Το πώς έχει μεγαλώσει κι εκείνη... Της λέω" μην του το ξαναπείς αυτό", δεν θέλω στο υποσυνείδητό του να περάσει ότι "εσύ είσαι άντρας". Μεγαλώνοντας να νιώθει ότι πρέπει να είναι άντρας. Μπορεί να θέλει να φτιάχνει τσάντες όταν μεγαλώσει ή να τις φοράει... Οτιδήποτε!», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.