Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε μετά από μόλις 6 μήνες σχέσεις - Έχουν να συναντηθούν από τις 10 Μαρτίου

Ήθελαν να κρατήσουν κρυφό το δεσμό τους αλλά δεν τα κατάφεραν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε μετά από μόλις 6 μήνες σχέσεις - Έχουν να συναντηθούν από τις 10 Μαρτίου

Ακόμα ένας χωρισμός έσκασε στην showbiz. Πασίγνωστο ζευγάρι που παρόλο που ήθελε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του δεν τα κατάφερε και έγινε γνωστή, πήρε την απόφαση - όπως φαίνεται - να χωρίσει έπειτα από μόλις 6 μήνες κοινής πορείας.

Το ζευγάρι σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ήταν πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο, ενώ η τηλεπερσόνα σκεφτόταν σοβαρά να αποκτήσει παιδάκι με τον αγαπημένο της.

Ωστόσο, το τέλος έφτασε ανάμεσα τους και όπως λένε πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον, έχουν να συναντηθούν από τις 10 Μαρτίου. Μετά την κοινή τους δημόσια εμφάνιση - στην οποία κρατούσαν χαμηλό προφίλ - δεν έχουν βγει ξανά δημόσια.

Αυτό το ζευγάρι της showbiz χώρισε

Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν και τον 31χρονο αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Οντέλ Μπέκαμ Τζούνιορ. Η "κρυφή" σχέση τους συζητήθηκε έντονα, ωστόσο δεν έδωσαν σχεδόν καθόλου τροφή για σχόλια, καθώς δεν ήθελαν να την εκθέσουν στα φώτα της δημοσιότητας.


Σύμφωνα με την Daily Mail ο λόγος που δεν ήθελαν να πουν πως είναι μαζί είναι από σεβασμό για τον ανήλικο γιο του αθλητή, τον οποίο απέκτησε από την πρώην σύντροφό του. Επίσης, δεν ήξεραν πως θα αντιδράσει ο Κάνιε Γουέστ, καθώς αν θυμάστε καλά έβριζε δημόσια και απειλούσε τον πρώην της Κιμ, Πιτ Ντέιβιντσον.

«Μετά από όσα έκανε ο Κάνιε Γουέστ στον Πιτ Ντέιβιντσον, η Κιμ θέλει να αποφύγει κάτι παρόμοιο, με όποιο κόστος», είπε πηγή από το περιβάλλον τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Odell Beckham Jr (@obj)

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Κιμ Καρντάσιαν: «Σε αγαπώ τόσο πολύ» - Δύσκολες ώρες για την οικογένειά της

«Η Κιμ έχει μια ρομαντική σχέση με τον Οντέλ από το περασμένο καλοκαίρι και πίστευε ότι θα καταφέρουν να το κρατήσουν κρυφό. Δεν βλέπει κανέναν άλλο αυτό το διάστημα», είχε πει πηγή από το περιβάλλον τους λίγο πριν την είδηση του χωρισμού τους.