Κέιτ Μίντλετον: Θρίλερ με τις θεωρίες συνωμοσίας - Προϊόν τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) το βίντεο με την ανακοίνωση καρκίνου;

Δεν σταματάνε τα σχόλια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κέιτ Μίντλετον: Θρίλερ με τις θεωρίες συνωμοσίας - Προϊόν τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) το βίντεο με την ανακοίνωση καρκίνου;

Δεν έχουν τέλος οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία και την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον. Μετά το σάλο πως "είναι νεκρή, "έχει απαχθεί", "την έχει κερατώσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ" και αλλά, βγήκε δημόσια και αποκάλυψε πως έχει διαγνωσθεί με καρκίνο και βρίσκεται στα πρώτα στάδια της χημειοθεραπείας (δείτε το βίντεο της).

Μάλιστα, στην προσωπική τους σελίδα, δημοσίευσαν ένα βίντεο με την ίδια να μιλάει μέσα από την καρδιά της για τις δυσκολίες που περνάνε το τελευταίο διάστημα. Όπως αποκάλυψε διαγνώστηκε με καρκίνο μετά το χειρουργείο που έκανε στην κοιλιά της. Το ζευγάρι όμως, πήρε την απόφαση να κρατήσει κρυφό το γεγονός για να προστατεύσουν τα ανήλικα παιδιά τους και να περάσουν αυτή την μεγάλη δυσκολία με όσο περισσότερο ηρεμία γίνεται.

Τα σχόλια όμως δεν έχουν τέλος στα social media, σχετικά με το τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον και τι κρατάει κρυφό το παλάτι από τον κόσμο.

Τι γράφεται τώρα με την Κέιτ Μίντλετον

Οι θεωρίες συνωμοσίας συγκεκριμένα συνεχίζονται με διάφορους να διαδίδουν εικασίες πως το βίντεο της Κέιτ δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ). Για να αποδείξουν τις θεωρίες τους γράφουν πως το πουλόβερ που φοράει η πριγκίπισσα "συνεχίζεται στο παγκάκι", ενώ το δαχτυλίδια της από τους αρραβώνες "εξαφανίστηκε" για κάποια λεπτά. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως για το βίντεο που χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο για να δημιουργηθεί, το πήραν από άλλη στιγμή πριν 7 χρόνια που το φορούσε.

Δείτε επίσης: «Αναστατωμένη και απελπισμένη» η μητέρα της μετά την διάγνωση με καρκίνο - Οι γονείς της στέκονται στο πλευρό της

Τα βρετανικά ΜΜΕ ωστόσο θεωρούν "γελοίες εικασίες" τα όσα γράφονται στα social media. Το πιο σοβαρό αυτή την στιγμή - όπως λένε - είναι το πώς οι αλγόριθμοι του Twitter/Χ προωθούν αναξιόπιστο περιεχόμενο.

H ανακοίνωση του αδερφού της

Τη δική του φωνή συμπαράστασης, στο παγκόσμιο κύμα στήριξης που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, ήρθε να προσθέσει ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον.

Ο Τζέιμς δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους από την εποχή που ακόμα ήταν παιδιά και έστειλε το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνάει η βασιλική οικογένεια, και πάνω απ' όλα η αδερφή του.

«Μέσα στο πέρασμα του χρόνου, έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί. Σαν οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε μαζί σου κι αυτό το βουνό» αναφέρει στο μήνυμά του ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον.