Γιάννης Ξανθόπουλος: «Υπάρχει ένα ζήτημα για το ποιον προσπαθεί να καλύψει και γιατί...» - Συγκλονίζει ο δικηγόρος του για το τροχαίο δυστύχημα

«Το ότι δεν κάλεσε τις αρχές μας κάνει να πιστεύουμε ότι....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, με θύμα έναν 19χρονο, μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/3, ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, στην εκπομπή Happy Day εξηγόντας τους λόγους που τους κάνουν να πιστεύουν ότι ο άνθρωπος που παρουσιάστηκε στις αρχές δεν εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο το οποίο προκάλεσε το δυστύχημα.

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου

«Σταμάτησε για λίγο, είδε τι συνέβη, και εν γνώσει του έφυγε, δεν κάλεσε την αστυνομία, ούτε το ασθενοφόρο και εμφανίστηκε μετά από κάποιες μέρες, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να μην οδηγούσε και εκείνος. Αν οδηγούσε εκείνος, θα είχε επέμβει από την την πρώτη στιγμή ή τουλάχιστον θα είχε καλέσει τις αρχές. Το ότι δεν κάλεσε τις αρχές, άρα να μη φαίνεται από ποιο κινητό καλεί, μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν οδηγούσε εκείνος. Και αν δεν οδηγούσε εκείνος υπάρχει ένα ζήτημα για το ποιον προσπαθεί να καλύψει και γιατί προσπαθεί να τον καλύψει...» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

Δείτε επίησης: Γιάννης Ξανθόπουλος: «Το παιδί δεν είναι καθόλου καλά, πονάει...» - "Σπάει" την σιωπή του για πρώτη φορά ο πατέρας του τραγουδιστή

«Αυτό που ξέρω είναι το ανθρώπινο πλαίσιο, είναι αδύνατον να μαλακώσεις όταν έχεις χάσει ένα παιδί 19 χρονών με αυτό τον τρόπο. Είναι απολύτως κατανοητό. Ο Γιάννης από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε και με τον τραυματία και με την οικογένεια του παιδιού που χάθηκε, με κάθε δυνατό τρόπο για να εκφράσει τη θλίψη του για ότι συνέβη. Εκείνος που δεν έχει εκφράσει τη συγγνώμη του σε κανέναν από τους εμπλεκόμενους είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε το ατύχημα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή μετά το τροχαίο

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία.
Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό.
Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι.
Λυπάμαι πάρα πολύ...
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον.
Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε.
Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη...» έγραψε ο Γιάννης Ξανθόπουλος στην ανάρτησή του.

]