"Κόλαφος" η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν σε κουτσομπολεύει όλος ο πλανήτης πρέπει να...»

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor

Σάλο έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την Κέιτ Μίντλετον και την κατάσταση της υγείας της, μετά την ανακοίνωσή της ότι πάσχει από καρκίνο. Από εκείνη την στιγμή αλλά και νωρίτερα, οι φήμες είχαν "οργιάσει" με τα σενάρια και τις θεωρίες συνωμοσίας να μην σταματούν.

Συγκεκριμένα, αρκετοί είναι εκείνοι που διαδίδουν ότι η ανακοίνωση της Κέιτ δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) ισχυριζόμενοι πως το βίντεο που χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο ήταν από ένα παλιότερα πριν από περίπου 7 χρόνια στο οποίο φορούσε την ίδια μπλούζα (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Κείτ Μίντλετον

Τα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, σχολίασαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της, το πρωί της Τρίτης 26/3, μέσα από την εκπομπή Happy Day, και την στήλη του Γιώργου Σατσίδη για τα νέα από το εξωτερικό.

«Υπήρχαν πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Βγήκαν ζήτησαν συγνώμη και νομίζω αισθάνθηκαν και πολύ άσχημα. Είπαν μέχρι και για παράλληλη σχέση, βγήκε η δήθεν σύντροφος να την διαψεύσει...

«Σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι έχουν την τέλεια πηγή στο παλάτι. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας... Όταν σε κουτσομπολεύει όλος ο πλανήτης πρέπει να βάλεις ένα τέλος» τόνισε Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι αναφορές του μέντιουμ στην Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με τη Salomé, η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οστά, τα γόνατα, τα πόδια και τις αρθρώσεις που φέρεται να βελτιώνονται με τη φυσιοθεραπεία, αλλά η κύρια πρόκληση της είναι αυτή του στέμματος. Καμία από αυτές τις ασθένειες, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Παλάτι.

Ο Salomé, Βραζιλιάνος μυστικιστής που ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν είχε προβλέψει τον κορωνοϊό, τον Elon Musk να αγοράζει το Twitter και ακόμη και τον θάνατο της Ελισάβετ σήμερα μιλώντας στη βρετανική Daily Star άφησε να εννοηθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον θα έχει ένα «βουνό» να ανέβει τον επόμενο χρόνο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά «Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της. Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα».