Δημήτρης Παπανώτας για Εριέττα Κούρκουλου: «Σε χτυπούσε στην καρδιά, πάλι ανατρίχιασα...»

«Σε πληγώνει πάντα αυτό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την συγκλονιστική αποκάλυψη της Εριέττας Κούρκουλου για την αποβολή που είχε βιώσει, σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας, το πρωί της Τρίτης 26/3, μέσα από την εκπομπή Happy Day. Πριν από λίγες ημέρες η κόρη της Μαριάννας Λάτση εξομολογήθηκε με ανάρτησή της στα social media, πως μία εξέταση ρουτίνας στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, της έδειξε πως είχε αποβάλει.

Μετά την αποκάλυψή της, δέχτηκε ένα "κύμα" αγάπης, με χιλιάδες μηνύματα στήριξης. Η ίδια ευχαρίστησε δημοσίως τους διαδικτυακούς της φίλους και δήλωσε «συγκλονισμένη» για όσα διαβάζει από αρεκτές μαμάδες που είχαν ατυχίες στις εγκυμοσύνες τους (δείτε εδώ).

Το σχόλιο του Δημήτρη Πανανώτα για την Εριλεττα Κούρκουλου

«Ήταν μια γλαφυρή περιγραφή που σε χτυπούσε στην καρδιά. Όλο αυτό, το ότι είδαμε, και κοίταξε ο γιατρός τη νοσοκόμα και είπε, "βλέπεις αυτό που βλέπω". Πάλι ανατρίχιασα, μόνο που το λέω εγώ, όχι που το άκουγα εκεί. Σε πληγώνει πάντα αυτό» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στο πλευρό της η Ελισάβετ Σπανού

«Κάπως έτσι συνέβη και σε μένα στην 9η εβδομάδα… Μου πήρε αρκετά για να συνέλθω… Ωστόσο ναι! Ο καθένας έχει το χρόνο του και τον τρόπο του σε ότι συμβαίνει! Παρ' όλα αυτά,κάποια χρόνια μετά, ήρθε το πιο ανέλπιστο δώρο! Και αυτή τη φορά… (μέχρι στιγμής δόξα το θεό!) πάνε όλα καλά. Καμία μόνη», έγραψε η Ελισάβετ Σπανού στην ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου.

Ανάρτηση Ελισάβετ Σπανού