Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα: «Μπορεί να μην γουστάρετε εμένα ως δημοσιογράφο, αλλά είστε...» - Η καταγγελία "κόλαφος" στην ΕΡΤ

«Χρωστάτε μια εξήγηση και μια συγγνώμη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια καταγελλία έκανε η Έλενα Ακρίτα στην ΕΡΤ, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το μεσημέρι της Δευτέρας, 25/3, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στην οποία παραβρέθηκε στους επισήμους ως εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε, μέσα από τα social media, ότι η δημόσια τηλεόραση "έκοψε" τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά την μαθητική αλλά και την στρατιωτική παρεάλση και ότι ο εκφωνητής δεν ανέφερε ούτε το όνομα της.

Η καταγγελία της Έλενας Ακρίτα για την ΕΡΤ

«Καταγγελία για τη δημόσια τηλεόραση. Η ΕΡΤ με το έτσι θέλω έκοψε χτες τις δηλώσεις μου μετά την μαθητική παρέλαση. Και σήμερα, στη στρατιωτική παρέλαση, ο εκφωνητής δεν ανέφερε καν το όνομα μου: με προσπέρασε και πέρασε στον Νίκο Ανδρουλάκη που στεκόταν μετά από μένα. Γι’ αυτό και στο τέλος αρνήθηκα να κάνω δήλωση - μη σάς βάζω σε κόπο να με λογοκρίνετε μετά, φωτιά πήραν οι κυβερνητικές μονταζιέρες τελευταία.

Δείτε επίσης: Χαμός ανάμεσα σε Άδωνι Γεωργιάδη και Έλενα Ακρίτα στο Facebook: «Δεν ήξερα ότι πάσχετε από...» - «Καλά θα πάει αυτό...»

Μπορεί, κύριε Ζούλα, να μην γουστάρετε εμένα ως δημοσιογράφο, αλλά είστε υποχρεωμένος να σεβαστείτε θεσμικά την βουλευτή Επικρατείας που εκπροσωπεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η τηλεόραση είναι δημόσια και την πληρώνουμε όλοι μας - αυτά να τα κάνετε στο αμπέλι του παππού σας.

Χρωστάτε μια εξήγηση και μια συγγνώμη στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Γραφείο Τύπου ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ»