Ιωάννα Τούνη - Μέχρι πόσα χρόνια φυλάκισης κινδυνεύουν οι υπεύθυνοι για το revenge porn: «Δεν είναι εξαγοράσιμη»

Αποκαλύψεις από τους δικηγόρους της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη - Μέχρι πόσα χρόνια φυλάκισης κινδυνεύουν οι υπεύθυνοι για το revenge porn: «Δεν είναι εξαγοράσιμη»

Ήταν Ιούλιος του 2020 όταν η Ιωάννα Τούνη με ένα βίντεο στο Youtube βγήκε δημόσια και μίλησε για πρώτη φορά για τα ροζ βίντεο που κυκλοφορούν με την ίδια. Όπως έχει εξομολογηθεί, ο άνδρας στο βίντεο την εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση μέθης και όταν ήρθαν σε σεξουαλική πράξη, εν αγνοία της φίλος του τους τραβούσε βίντεο - δείτε την ανάρτηση της.

Η ίδια κατέφυγε στην δικαιοσύνη και πέρασε δύσκολες στιγμές, ενώ οι άνδρες που κατηγορεί της έκαναν μήνυση. Ωστόσο, δεν σταμάτησε και δεν φοβήθηκε και έκανε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Λίγες ημέρες αργότερες στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ήταν κόλαφος λέγοντας μάλιστα και κάποια ονόματα. Συναισθηματικά φορτισμένη και με δάκρυα στα μάτια μίλησε ανοιχτά για λόγια - δείτε εδώ την συνέντευξη.

Η δικαίωση έφτασε για την Ιωάννα Τούνη

4 χρόνια μετά η Ιωάννα Τούνη επιτέλους βρίσκει δικαίωση. Αποφασίστηκε παραπομπή των εμπλεκόμενων για κακουργηματικές πράξεις. Συνεπώς, η υπόθεση πηγαίνει και επίσημα στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης.

Σήμερα Τρίτη 26/3 ο δικηγόρος της, Αναστάσιος Ντούγκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τις τελευταία εξελίξεις, ενώ είπε ένα μεγάλο μπράβο στον Δημήτρη Αλεξάνδρου τον σύντροφο της Ιωάννας Τούνη και πατέρα του παιδιού της, που την στηρίζει παρά τα απαράδεκτα μηνύματα που δεχόταν στα social media και του έστελναν το βίντεο.

«Η Ιωάννα έχει παλέψει όλα αυτά τα χρόνια για να βρει στοιχεία και να οδηγηθεί η ιστορία στην δικαιοσύνη. Είναι μαγκιά του Δημήτρη που στήριξε την γυναίκα του. Υπάρχουν μάρτυρες που την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω και δεν πήγαν να καταθέσουν. Υπάρχουν όμως και αυτοί που πήγαν να καταθέσουν και βοήθησαν τη Ιωάννα να συλλέξει τα στοιχεία. Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θα περνούσε αυτή την διαδικασία για να αποκτήσει followers ή ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει», είπε ο δικηγόρος της στην κάμερα της εκπομπής.

Τι λέει ο δεύτερος δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας

«Το αποδεικτικό υλικό είναι τέτοιο που δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι έχει συμβεί. Η ποινή είναι μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη και δεν είναι εξαγοράσιμη», είπε ο κ. Λύτρας.