Ευχάριστα νέα για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο - Το ανακοίνωσαν με ένα όμορφο βίντεο στο instagram

Η αγαπημένη τους σεζόν ξεκινά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους φαίνεται πως διανύουν ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο σχεδόν 10 χρόνια και μπορεί ο χειμώνας γι' αυτούς να είναι κάπως δύσκολος, αφού τα επαγγελματικά καθημερινά τους τρώνε απεριόριστο χρόνο οικογενειακής γαλήνης κι ευτυχίας - με κάποια μικρά ίσως διαλείμματα ξεγνοιασιάς - αλλά από τον επόμενο μήνα ξεκινάει η αγαπημένη τους σεζόν.

Ο ερχομός του Απριλίου πέρα από την άνοιξη φέρνει ακόμα πιο κοντά το άνοιγμα του δεύτερου σπιτιού τους, της ξενοδοχειακής μονάδας "ΌΝΑΡ" που διαθέτουν στο αγαπημένο τους νησί, την Άνδρο. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Ματέο δεν διαθέτει δικά του social media αλλά ασχολείται με αυτά του ξενοδοχείο και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο ανακοινώνει πως 13 Μαΐου οι πόρτες θα ανοίξουν!

Η ανάρτηση του Ματέο Παντζόπουλου

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Ελένη γνωστοποίησε στον αέρα της εκπομπής της στο Mega πως επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο το νησί προφανώς και για να περάσει κάποιες ήρεμες οικογενειακές στιγμές αλλά και για να τρέξουν κάποια πράγματα που αφορούσαν το ξενοδοχείο.

Ψάχνοντας κι εμείς τι θα κάνουμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές τσεκάραμε τι παίζει από τιμές και στο ONAR

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο επίσημο site του και με ενδεικτικές ημερομηνίες 1 με 6 Αυγούστου ένα δωμάτιο στην «Πέτρινη κατοικία» κοστίζει 340 ευρώ ενώ ένα δωμάτιο στην «Dream Βίλα με θέα στη θάλασσα» κοστίζει 390 ευρώ.

Όσον αφορά την «Οικογενειακή Κατοικία» και την «Sunrise Βίλα με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα» οι τιμές ανέρχονται στα 540 ευρώ και 620 αντιστοίχως.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως οι τιμές περιλαμβάνουν καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, παραδοσιακό ελληνικό πρωινό καθώς και όλους τους τρέχοντες νόμιμους φόρους.