Ελένη Μενεγάκη: «Πήγα στο νησί Σαββατοκύριακο! Όταν έχεις παιδιά...Ευτυχώς δεν ήταν όλα» - Η εξομολόγηση για το διήμερο στην Άνδρο με τον Παντζόπουλο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Πήγα στο νησί Σαββατοκύριακο! Όταν έχεις παιδιά...Ευτυχώς δεν ήταν όλα» - Η εξομολόγηση για το διήμερο στην Άνδρο με τον Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά που ξεκλέβει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φεύγει από την Αθήνα και πηγαίνει στο εξοχικό σπίτι της στην Άνδρο, το οποίο έχει φτιάξει με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο. Έτσι, λοιπόν, έκανε και το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαρτίου ωστόσο, επέστρεψε στο πόστο της ως παρουσιάστρια του MEGA, στο στούντιο της "Ελένης" και καλωσόρισε τους τηλεθεατές της. Μιλώντας, όμως, με τον Γιώργο Τσούλη, αναφέρθηκε στο διήμερο που πέρασε με την οικογένειά της, και θέλησε να σχολιάσει πόσα πράγματα χρειάζεται να παίρνει ένας γονιός σε κάθε ταξίδι.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το διήμερο στην Άνδρο με τον Παντζόπουλο και τα παιδιά τους

«Πήγα στο νησί Σαββατοκύριακο! Πόσα πράγματα να πάρω που πήγα για ένα Σαββατοκύριακο! Βέβαια όταν έχεις παιδιά… Ευτυχώς δεν ήταν όλα, γιατί δεν ξέρω τι θα κουβάλαγα τώρα που έχουν μεγαλώσει…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Στην αγκαλιά του Ματέο Παντζόπολου - Τρυφερές στιγμές στο εξωτερικό για την 9η επέτειο γάμου τους

Αμηχανία με την ερώτηση της 7χρονης Μαρίνας στον Ματέο - «Δηλαδή εμένα δεν με έφερε ο πελαργός;»

Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της από την εκπομπή Ελένη αναφέρθηκαν την Δευτέρα 22/1 στο θέμα της σεξουαλικής αγωγής, που έχει αρχίσει να έχει θέση στο ελληνικό σχολείο και στο πόσο διευκολύνει του γονείς να μην ενημερώνουν λανθασμένα τα παιδιά τους.

Με τη σειρά της λοιπόν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μία σχετική ερώτηση, που έκανε την προηγούμενη ημέρα η μικρή της κόρη, Μαρίνα στον πατέρα της Ματέο Παντζόπουλο - ρωτώντας τον αν ήρθε στη ζωή με τον πελαργό, όπως συνηθίζουν να πιστεύουν πολλά παιδιά.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε τη χαρά της, που η 7χρονη κόρη της έθεσε το συγκεκριμένο ερώτημα στον πατέρα της, καθώς η ίδια αισθάνεται, πως δεν είναι ακόμα σε θέση να συζητήσει κάτι σχετικό ακόμα μαζί της.

Δείτε επίσης: Ματέο Παντζόπουλος: Η ανάρτηση με την μικρή Μαρίνα στο instagram που προκάλεσε την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη

«Δηλαδή εμένα δεν με έφερε ο πελαργός με σποράκι; Δηλαδή με τη μαμά κάνατε...;», ρώτησε η μικρή Μαρίνα τον Ματέο Παντζόπουλο με τον ίδιο να της απαντάει: «Μείνε στον πελαργό και θα μπούμε αργότερα στο θέμα αυτό».