Eurovision 2024: Η πρώτη αντίδραση της Μαρίνας Σάττι για όσους χαρακτηρίζουν το τραγούδι «αχταρμά»

Δεν φάνηκε να την απασχολεί ιδιαίτερα...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Credit: Peggy Theodorogianni
Credit: Peggy Theodorogianni

Τον τελευταίο μήνα έχει γίνει το απόλυτο viral στην Ελλάδα, είτε μιλάμε για θετικά σχόλια, είτε για αρνητικά. Το «Zari», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision παραμένει στην πρώτη θέση της επικαιρότητας από τις 7 Μαρτίου, που ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ, με την τραγουδίστρια ωστόσο να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Άλλοι χαρακτήρισαν «κλοπή» το φετινό τραγούδι και άλλοι «αχταρμά», το γεγονός ωστόσο παραμένει πως στοιχηματικά η φετινή μας εκπροσώπηση μοιάζει αρκετά ισχυρή, με αρκετές εταιρείες να κατατάσσουν το Zari στην 7η θέση.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 - Εύη Δρούτσα: «Αχταρμάς το Zari, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Beyonce...»

Η κάμερα του Breakfast@Star συνάντησε την Μαρίνα Σάττι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς την ρώτησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το τραγούδι της, αλλά και για τα προγνωστικά που τη θέλουν να τερματίζει σε υψηλή θέση.

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι απέναντι στα αρνητικά σχόλια της Eurovision

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν λακωνική μιλώντας στην κάμερα, απαντώντας κοφτά: «Αισθάνομαι πολύ ωραία», όσον αφορά την 7η θέση στα στοιχήματα, ενώ όταν ρωτήθηκε για όσους λένε ότι το τραγούδι της στη Eurovision είναι «αχταρμάς», εκείνη απάντησε ότι «Δεν έχω να πω τίποτα». Με λίγα λόγια η Μαρίνα Σάττι δεν φάνηκε να ασχολείται ιδιαίτερα τα σχόλια και από τις δύο πλευρές, ζητώντας συγγνώμη από την κάμερα της εκπομπής του STAR για να απομακρυνθεί ευγενικά.

Πάντως το Zari, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει, είναι νούμερο ένα trend στο Youtube συγκεντρώνοντας πάνω από 3,5 εκατομμύρια προβολές και 1 εκατομμύριο streams στο Spotify.