Τζoρτζ Τσούνης: Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αποκάλυψε πως έχασε 39 ολόκληρα κιλά! - «Έχω "κόψει" το...»

«Άμα ο Θεός το έκανε, να το φας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τζoρτζ Τσούνης: Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αποκάλυψε πως έχασε 39 ολόκληρα κιλά! - «Έχω

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 26/3, ο Τζόρτζ Τσούνης. Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αποκάλυψε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πώς κατάφερε να χάσει 39 κιλά από τότε που ήρθε στην χώρα μας.

Ο Τζόρτζ Τσούνης αποκάλψε πως έχασε 39 κιλά

«Έχασα 39 κιλά στην Ελλάδα μέσα σε 1,5 χρόνο με ελληνικό φαγητό. Θα πω αυτό, άμα ο Θεός το έκανε, να το φας. Έχω παστίτσιο και μουσακά αλλά τις περισσότερες μέρες τρώω σαλάτα, σούπα, ψάρι, κότα, γαλοπούλα, φρούτα, λαχανικά και νερό. Έχω κόψει τη ζάχαρη, το αλεύρι και περπατάω πάρα πολύ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λίγα λόγια για τον Τζορτζ Τσούνης

Ο Γεώργιος Δημητρίου «Τζορτζ» Τσούνης, γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1967, είναι Aμερικανός ελληνικής καταγωγής δικηγόρος και επιχειρηματίας, που υπηρετεί ως Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, από τις 10 Μαΐου 2022. Είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος. Μεγάλωσε και φοίτησε στη Νέα Υόρκη, παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα σε ελληνικό σχολείο. Αποφοίτησε από το Λύκειο "Commack High School" το 1985.

Σπούδασε Κλασσικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, λαμβάνοντας πτυχίο (BA) το 1989. Στη συνέχεια, σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Σαιντ Τζονς στη Νέα Υόρκη, λαμβάνοντας πτυχίο (JD) το 1992. Αμέσως πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση, στη νομική εταιρεία "Rivkin Radler LLP", στο Λονγκ Αϊλαντ

Στις 8 Οκτωβρίου 2021, προτάθηκε από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ως υποψήφιος για το αξίωμα του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα. Η υποψηφιότητά του, εγκρίθηκε από τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στις 10 Μαρτίου 2022.

Το 2013, είχε προταθεί από τον Μπαράκ Ομπάμα, ως υποψήφιος για το αξίωμα του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στη Νορβηγία, την οποία απέσυρε το 2014. Από τον Νοέμβριο του 2004, είναι παντρεμένος με την ομογενή διδάκτωρ Φυσικοθεραπείας Όλγα Αντζουλή, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Διαμένει στο Λόιντ Χάρμπορ στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Εκτός από Αγγλικά, γνωρίζει και Ελληνικά.

Πηγή: Wikipedia