Κέιτ Μίντλετον: "Της έχει κάνει μάγια η Μέγκαν" - Η one off θεραπεία που μπορεί να μην πέτυχε

Τι συζητιέται στα πηγαδάκια της Μεγάλης Βρετανίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
princeandprincessofwales/Instagram
princeandprincessofwales/Instagram

Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον θέλοντας να σταματήσουν όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της να δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μιλάει ανοιχτά πως διαγνώσθηκε με καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες, ωστόσο, τα σχόλια δεν έχουν σταματήσει στη Μεγάλη Βρετανία.

Μπορεί τα μεγάλα sites και εφημερίδες να έχουν "σωπάσει", ωστόσο, τα στόματα δεν λένε να κλείσουν και πολλοί λαϊκοί άνθρωποι αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει κάνει μάγια στην βασιλική οικογένεια.

Τι σχολιάζεται στην Μεγάλη Βρετανία για την Κέιτ Μίντλετον

«Αυτή τη στιγμή στην Αγγλία υπάρχουν άνθρωποι λαϊκοί, της επαρχίας που τα έχουν βάλει με τη Μέγκαν, πιστεύουν ότι φταίει η Αμερικάνα, ότι της έχει κάνει μάγια, ότι αυτή τους έχει φάει όλους. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Η Κέιτ έχει κάνει μια εγχείρηση- θεραπεία one off, ή πέτυχε ή δεν πέτυχε. Υπάρχουν νοσοκόμες, γιατροί, το θέμα έχει βρει προς τα έξω από την πρώτη μέρα αλλά δεν λέγεται», είπε ο δημοσιογράφος Πάνος Βήττας στην εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Τρίτη 26/3.

Ο δυσάρεστος λόγος που δεν είπαν στον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ ότι η πριγκίπισσα έχει καρκίνο

Από το διαδίκτυο, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο έμαθαν και ο Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ για τον καρκίνο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «δεν μπορούν να τους εμπιστευτούν».

Δεν είναι μόνο ένας ο λόγος που Ουίλιαμ και Χάρι πλέον έχουν μόνο τυπικές σχέσεις. «Ο Ουίλιαμ δεν εμπιστεύεται τον Χάρι και τη Μέγκαν και έχει βάσιμους λόγους. Εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έχουν προκαλέσει ατελείωτα προβλήματα στη βασιλική οικογένεια», αναφέρει ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: «Αναστατωμένη και απελπισμένη» η μητέρα της μετά την διάγνωση με καρκίνο – Οι γονείς της στέκονται στο πλευρό της

Ο ίδιος τόνισε στη συνέχεια ότι: «Γνωρίζουμε τι έγινε με την Oprah, το πρόγραμμα για το Netflix, το Spare και μετά τις συνεντεύξεις γύρω από το βιβλίο του. Δεν υπήρχε λόγος να κερδίζουν χρήματα από τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που φαίνεται να τους αποφέρει πολλά χρήματα. Αυτό εγείρει άλλα ερωτήματα σχετικά με το τι θα κάνουν στο μέλλον».

Φημολογείται ότι, μετά τη λιτή δημόσια ανακοίνωση στήριξης που εξέδωσαν το βράδυ της Παρασκευής, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επικοινώνησαν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον σε ιδιωτικό επίπεδο, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Πάντως άνθρωποι κοντά στο παλάτι λένε ανοιχτά πως ο Χάρι δεν πρέπει να επιστρέψει στη Βρετανία, καθώς η δημοσιότητα θα διαταράξει την ιδιωτικότητα του πριγκιπικού ζεύγους, κάτι που τόνισε ρητά η Κέιτ πως έχει ανάγκη για να συνεχίσει τις θεραπείες της.