Δανάη Μπάρκα: «Εμένα μου έχει συμβεί άνθρωπος πολύ δικός μου να μιλήσει σε μια άλλη εκπομπή που...»

«Αυτό ήθελες; Καλά έκανες!»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Εμένα μου έχει συμβεί άνθρωπος πολύ δικός μου να μιλήσει σε μια άλλη εκπομπή που...»

Το δικό της σχόλιο έκανε η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Τρίτης 26/3, μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη, με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρης Σταρόβα και το "παράπονό" του για ορισμένους φίλους του που δεν πήγαν στην διαδικτυακή του εκπομπή.

«Έχει ένα κόστος η πλάκα, ο κόσμος νομίζει ότι κάνω πλάκα ενώ είναι μέσο αντίδρασης από τα νεύρα μου. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου το έχω ρίξει στο κανάλι μου στο YouTube. Δεν περίμενα από κάποιους να μην έρθουν στο κανάλι μου, με στενοχώρησε...» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή του Mega.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα

«Μπορεί κάποιος που θεωρούμε ότι είναι δικός μας άνθρωπος, μας έχει συμβεί, να μιλήσει σε μια άλλη εκπομπή, ενώ μπορεί να έχουμε κάνει παρέα, να έχουμε βγει, να μας έχει βρίσει η άλλη εκπομπή και ξαφνικά να τους δούμε όντως σε άλλη εκπομπή. Είναι λόγος στεναχώριας; Όχι! Μπορεί εκείνη τη στιγμή η άλλη εκπομπή να το προσπάθησε πιο πολύ, εμείς να ξέρουμε ότι είμαστε πιο κουλ και να έχουμε ρίξει την ιδέα και να περιμένουμε και κάπου να χαθούμε», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Είναι αμήχανο...» - Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Εμένα μου έχει συμβεί άνθρωπος πολύ δικός μου να μιλήσει σε μια άλλη εκπομπή που σε ιδιωτική κουβέντα να μη μου έχει πει ωραία λόγια για την άλλη εκπομπή. Είπα οκ, αυτό ήθελες; Καλά έκανες!» ανέφερε η παρουσιάστρια.