Δανάη Μπάρκα: «Είναι αμήχανο...» - Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι και σένα περίεργα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Είναι αμήχανο...» - Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ανακοίνωσε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τρίτης 26/3, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη. Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός, πριν από μία εβδομάδα υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύτεται στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" .

Νωρότερα, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε και εκείνη μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ενημερώσει τους ακολούθους της για την πορεία της υγείας του ηθοποιού αλλά και να τους ευχαριστίσει για τις αμέτρητες ευχές και τα μηνύματα αγάπης (δείτε εδώ).

Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι καλύτερα. Ευχαριστεί και εσάς για τις ευχές και την αγάπη, η οποία είναι απερίγραπτη. Η κατάσταση υγείας του είναι καλύτερη, οι γιατροί είναι από πάνω του. Είναι καλύτερα και αρχίζει να ανακτά τις δυνάμεις του, ελπίζουμε σύντομα να βγούμε και εντελώς. Από αύριο ξεκινούν και οι παραστάσεις Μπαμπάδες με Ρούμι» είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Να μεταφέρουμε την αγκαλιά του Χρήστου που μας έχει λείψει. Καμιά φορά σου συμβαίνει και δεν το περιμένεις. Μεταδίδεις μια είδηση για κάποιον άλλον και όταν ένα ξαφνικό θέμα υγείας δικού σου ανθρώπου χτυπάει την πόρτα και γίνεται και γνωστό, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι και σένα περίεργα. Είναι αμήχανο» ανέφερε.

Η πρώτη φωτογραφία του μετά το έμφραγμα μέσα από το νοσοκομείο

Μέσα από φωτογραφία, που δημοσίευσε την Παρασκευή 22/3 η Δανάη Μπάρκα έγινε γνωστό, πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Στη συνέχεια της ημέρας, στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Κώστας Κόκλας.

Οι δύο ηθοποιοί είναι και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, παίζουν μαζί στη θεατρική παράσταση ''Μπαμπάδες με ρούμι'', στην οποία θα γίνουν έκτακτες αλλαγές. Κόκλας και Χατζηπαναγιώτης φωτογραφήθηκαν μαζί με το στιγμιότυπο να δημοσιεύεται στο instagram.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - Νοσοκομείο