Χρήστoς Χατζηπαναγιώτης: Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο γνωστός ηθοποιός

Τι συνέβη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο ηθοποιός σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, έπειτα ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε. Τα Αθηναϊκά Θέατρα και το Θέατρο Αλίκη προχώρησαν σε σχετική ανακοίνωση.

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Σύμφωνα τον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία την Τετάρτη 20/3, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο "Γεννηματάς", όπου εισήχθη στο χειρουργείο, μετά την σχετική διάγνωση των ιατρών. Ο ηθοποιός συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα εμφραγμάτων με την κατάσταση της υγείας φαίνεται πως βελτιώνεται.

Δείτε επίσης: «Τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι» - ''Ραγίζει'' καρδιές η Μπάρκα με την ανάρτησή της για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Η ανακοίνωση για την παράσταση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση», γράφει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Κυριαρχούν το ξύλο και οι παλιές φωτογραφίες - Το πατρικό σπίτι του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη Μυτιλήνη

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Βίκυ Σταυροπούλου