Κυριαρχούν το ξύλο και οι παλιές φωτογραφίες - Το πατρικό σπίτι του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη Μυτιλήνη

Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μπορεί να παραχωρεί σπάνια προσωπικές συνεντεύξεις στις κάμερες και στα media γενικότερα, ωστόσο μέσα από τα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης αισθάνεται πιο άνετα να μοιράζεται κομμάτια της ζωής του.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από το πατρικό του σπίτι στη Μυτιλήνη. Ο διάσημος ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί, γι' αυτό και το μέρος αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον ίδιο. Εκεί πέρασε κάποιες μέρες από το καλοκαίρι του. Πρόκειται για ένα τριώροφο κτήριο, στο οποίο κυριαρχεί το ξύλο και παλιές φωτογραφίες.

Δείτε επίσης: «Μου είπαν να φύγω από το σπίτι, αλλά τελικά δεν..» - Λύγισε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την μεγάλη απώλεια στη ζωή του

Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη Μυτιλήνη

«Αποχαιρετώ για άλλη μια φορά το σπίτι που γεννήθηκα και μεγάλωσα…κάθε φορά που επιστρέφω, η χαρά μου είναι μεγάλη …αλλά και μια θλίψη για όλα αυτά που έφυγαν ανεπιστρεπτί… Θλίψη με χαμόγελο πάντα…η ζωή προχωρά, τρέχει κι εγώ χαίρομαι που είμαι καλά και συναντώ εκεί κάθε φορά το παιδάκι της τελευταίας φωτογραφίας…που εξακολουθεί πεισματικά να στέκεται στον τοίχο της τραπεζαρίας και να με περιμένει…», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο που έχει με τη Βίκυ Σταυροπούλου στη Μεσσηνιακή Μάνη

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης αλλά και επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις. Ωστόσο, εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται και στα ξενοδοχειακά. Βέβαια, ιδιοκτήτης είναι και ο καλός της φίλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο που οι επισκέπτες λατρεύουν για την πανέμορφη θέα που έχει, καθώς τα δωμάτια βλέπουν εκτός της πισίνας, τη θάλασσα αλλά και το πράσινο των βουνών.

Πρόκειται για το Euphoria Studios που έχει εξωτερική πισίνα, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και βεράντα. Η Καλαμάτα απέχει 19 χιλιόμετρα.

Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία και βεράντα. Περιλαμβάνουν επίσης κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και καφετιέρα. Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με μπουρνούζια. Σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Επίσης περιλαμβάνουν υδρομασάζ και υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου.

Η Σπάρτη απέχει 27χλμ, ενώ το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σε απόσταση 28χλμ. από το Euphoria Studios. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια, αφού είναι η κατάλληλη ρομαντική τοποθεσία.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα και πρώην σύζυγος της Σταυροπούλου