Ιωάννα Τούνη: «Οι πελάτες μου αρνούνται την...» - Η πρώτη δήλωση της δικηγόρου των κατηγορούμενων για το revenge porn

Η πρώτη ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Οι πελάτες μου αρνούνται την...» - Η πρώτη δήλωση της δικηγόρου των κατηγορούμενων για το revenge porn

Το 2020 κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και προκλήθηκε τεράστιο σκάνδαλο, με την ίδια να είναι ψυχολογικά ράκος. Λίγο μετά το χαμό που σημειώθηκε, η ίδια με ένα βίντεο στο Youtube βγήκε δημόσια και μίλησε για πρώτη φορά για το τι συνέβη τότε.

Η ίδια κατέφυγε στην δικαιοσύνη και πέρασε δύσκολες στιγμές, ενώ λίγες ημέρες αργότερες στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ήταν κόλαφος λέγοντας και κάποια ονόματα - δείτε εδώ την συνέντευξη.

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν, έγινε γνωστό πως αποφασίστηκε παραπομπή των εμπλεκόμενων για κακουργηματικές πράξεις. Συνεπώς, η υπόθεση πηγαίνει και επίσημα στα χέρια της ελληνικής δικαιοσύνης.

Τι λέει η δικηγόρος των κατηγορούμενων στην υπόθεση revenge porn της Ιωάννας Τούνη

Η δικηγόρος των κατηγορούμενων, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσου κάνοντας την πρώτη δήλωση σχετικά.

«Μετά το βούλευμα υπάρχουν κι άλλα στάδια που ακολουθούν, δεν έχει βγει ακόμη δικάσιμος. Από την πλευρά μας θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον ορθό χαρακτηρισμό της πράξης. Οι πελάτες μου αρνούνται την πράξη, δεν αποδεικνύεται από πουθενά. Θα αποδειχθεί εκεί που πρέπει να αποδειχθεί, στα δικαστήρια», ανέφερε μεταξύ άλλων η κυρία Σωτηρία Πανουσάκη.

Μέχρι πόσα χρόνια φυλάκισης κινδυνεύουν οι υπεύθυνοι για το revenge porn

Σήμερα Τρίτη 26/3 ο δικηγόρος της, Αναστάσιος Ντούγκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τις τελευταία εξελίξεις, ενώ είπε ένα μεγάλο μπράβο στον Δημήτρη Αλεξάνδρου τον σύντροφο της Ιωάννας Τούνη και πατέρα του παιδιού της, που την στηρίζει παρά τα απαράδεκτα μηνύματα που δεχόταν στα social media και του έστελναν το βίντεο.

«Η Ιωάννα έχει παλέψει όλα αυτά τα χρόνια για να βρει στοιχεία και να οδηγηθεί η ιστορία στην δικαιοσύνη. Είναι μαγκιά του Δημήτρη που στήριξε την γυναίκα του. Υπάρχουν μάρτυρες που την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω και δεν πήγαν να καταθέσουν. Υπάρχουν όμως και αυτοί που πήγαν να καταθέσουν και βοήθησαν τη Ιωάννα να συλλέξει τα στοιχεία. Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θα περνούσε αυτή την διαδικασία για να αποκτήσει followers ή ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει», είπε ο δικηγόρος της στην κάμερα της εκπομπής.

Τι λέει ο δεύτερος δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας

«Το αποδεικτικό υλικό είναι τέτοιο που δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι έχει συμβεί. Η ποινή είναι μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη και δεν είναι εξαγοράσιμη», είπε ο κ. Λύτρας.