Μάρα Δαρμουσλή: «Το πρώτο μου παιδί ήρθε τυχαία, ήταν το πιο όμορφο λάθος...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά της

«Γέννησα και στις 20 μέρες επέστρεψα στη δουλειά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μάρα Δαρμουσλή: «Το πρώτο μου παιδί ήρθε τυχαία, ήταν το πιο όμορφο λάθος...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη παραχώρησε η Μάρα Δαρμουσλή το μεσημέρι της Τρίτης 26/3. Η ίδια μίλησε για την οικογένειά της, το πρώτο της παιδί αλλά και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όταν έκανε μόντελινγκ.

Πριν από λίγο καιρό η Μάρα Δαρμουσλή είχε μιλήσει ξανά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή για την καριέρα της στο μόντελινγκ, την μάχη της με την νευρική ανορεξία και τη βουλιμία (δείτε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγησή της).

Η αποκάλυψη της Μάρας Δαρμουσλή για το πρώη της παιδί

«Αλλιώς ήταν η μητρότητα στα 20 και αλλιώς στα 40. Στα 20 ήμουν με την άγνοια και την ορμή της νιότης, τώρα το χαίρομαι γιατί έγινε συνειδητά. Το πρώτο μου παιδί ήρθε τυχαία, ήταν το πιο όμορφο λάθος», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Το σώμα μου δεν έχει επανέλθει! Μια μαστίτιδα πήγε να...» - Συγκλονίζει η Μάρα Δαρμουσλή

«Με το που γέννησα στις 20 μέρες επέστρεψα στη δουλειά γιατί έτρεχαν τα συμβόλαια. Έχασα πάρα πολλά από το μεγάλωμα του Άγγελου και πιστεύω τώρα να έχει εκτιμήσει το γεγονός ότι η μαμά έπρεπε να δουλέψει. Έχω τρεις άντρες στη ζωή μου, έναν άντρα σε τρεις ηλικιακές φάσεις. Ο μεγάλος μου γιος όταν του είπα ότι θα του κάνω αδερφάκι μου είπε χαριτολογώντας "δεν περίμενες να σου κάνω εγώ εγγονάκι;". Ο γιος μου με τον σύζυγό μου, έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη και πολύ ωραία σχέση» (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει).

«Το πρόβλημα υγείας μου βρήκε πάτημα στο επάγγελμα που έκανα. Ταλαιπώρησα τον εαυτό μου, το σώμα μου και οι δικοί μου δεν ήξεραν το πρόβλημα υγείας μου» αποκάλυψε.