Βικτώρια Καρύδα: Με γκρι κολάν, τον γιο της και το σκυλάκι τους αγκαλιά - Σπάνια εμφάνιση για το καλλίγραμμο μοντέλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βικτώρια Καρύδα πρόσφατα απαθανατίστηκε στο κέντρο της Γλυφάδας μαζί με τον γιο και το σκυλάκι της να κάνουν μια χαλαρή βόλτα - σε ώρα αιχμής για την πολυσύχναστη περιοχή των Νοτίων Προαστίων.

Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το μοντέλο σε αποκλειστικά πλάνα να περπατάει ανέμελη, έχοντας στο πλευρό της το ένα από τα δύο παιδία, που είχε αποκτήσει με τον σύζυγό της (δείτε εδώ που ζει σήμερα η οικογένεια της).

Η βόλτα της Βικτώριας Καρύδα με τον γιο της στη Γλυφάδα

Να τονίσουμε εδώ, πως η Βικτώρια Καρύδα έκανε για πολλοστή φορά μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει ένα γκρι κολάν, που ανέδειξε τα πόδια της και ένα ιδιαίτερο, γούνινο σκούφο - κουκούλα.

Βικτώρια Καρύδα - Γιος - Βόλτα
Βικτώρια Καρύδα - Γιος

Η συγκινητική συνέντευξή για τα παιδιά της

«Όπως γνωρίζετε έχουμε χάσει τον άνθρωπο μας και όλη την αγάπη και το χρόνο την δίνω στα παιδιά μας. Τα παιδιά μου το έμαθαν από το ίντερνετ (δείτε εδώ πως), ήταν τραγικό. Ήταν δύσκολο να τους εξηγήσω τον χαμό του πατέρας τους. Έχουν περάσει 5 χρόνια και μου φαίνεται σαν να έγινε χθες. Ακόμα κλαίμε για τον μπαμπά. Γράφουν γράμματα κάτι που θέλουν να πουν στον μπαμπά τους και τα βάζουν πίσω από τις φωτογραφίες του.

Είναι ένα θέμα λεπτό είναι δύσκολο να το συζητάμε. Κάθε ημέρα παλεύω με αυτό που έχει γίνει. Προσπαθώ να φτιάξω την ψυχολογία μου να την ανεβάσω. Έβγαινα με έναν άνθρωπο που μου έκανε πρόταση γάμου, δεν μπόρεσα να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο γιατί δεν είχα συναίσθημα. Εγώ για να ξανά παντρευτώ, να κάνω οικογένεια, πρέπει να είμαι full in love. Δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο», είχε πει η Καρύδα τη Δευτέρα 11/12/23 στο Πρωινό Σουσου.